äckel torsdag

hatar torsdagar. (förutom att jag rider då, det är ju kul!)
nej, men torsdagar är så sega och bar blööööööö. sen så har vi ju fysikprov och jag kan inte ett skit. WOHOOOOO

onsdag.

riktigt seg dag idag, kanske för att min klass och jag kollade på film i aulan istället för att titta på bio.
iaf så sitter jag på en bänk med ida och väntar på att klockan ska bli 20 i 4 så jag kan gå till bussen. när jag kommer hem ska jag äta och sen jävlar (ursäkta språket) ska jag plugga fysik. har prov imorgon och jag har knappt pluggat nånting. bra emmy, bra!
sen vid 8 sticker jag till sala och tränar fotboll. så himlans underbart att träna mellan 20:30 - 22:00. jag kommer ju hem vid typ halv elva. ÅH VAD JAG ÄLSKAR SENA TRÄNINGAR

promenix i skogen


åkte hem tidigt från skolan idag, hade skit ont i magen. så underbart liksom när ens organ håller på slitas ut ur kroppen, mumms!
jag drog i mig en pronaxen när jag kom hem och sen gick mamma och jag ut en sväng i skogen för att mata rådjuren. JA, JAG BOR I MÖKLINTA, bonde
nu ska jag ta min fetaste godisbruk och plugga fysik

PluggarN^

går man i 8i sååååååååå
börjar bli ganska trött, kanske dags att ta en liten paus nu?

iaf, idag efter skolan gick mamma, jag och farmor och fikade på johanssons. var as hungrig så åt en macka. sen pkte farmor hem till pysen och mamma och jag gick till gallerian för att köpa födelsedagspresent åt victoria! hade beslutsångest och hade inte en aning vad jag skulle köpa, men hoppas iaf att hon blir glad för det jag köpt. ska slå in både hennes och emilias present nu ikväll, kanske ta och göra det nu?
jo, så blir det. puss!


Läxläsning in sal 14


sitter för mig själv idag på läxläsningen eftersom jennie inte skulle det. vet inte varför egentligen, haha. bra koll!
nu ska jag skriva klart en uppgift så jag slipper göra så mycket hemma, har tydligen prov i fysik på tordag som jag inte visste av. och fysik är inte direkt mitt starkaste ämne så, aa. det blir bara att plugga i massor!

Vinst

Världens bästa lag vann mot Forsby idag med 2-1. FAN VAD GRYMMA VI ÄR!!
Det blåste som satan, bollen låg inte ens stilla när man lade ner den på marken. Man orkade knappt springa en meter pga blåsten. Men kul som satan var det! Det var svårt att ha kontroll över bollen, blev mest massa panik-skott överallt. Men det var ett par gånger som jag fick tag på bollen och lyckades finta lite sådär, sköt även på mål då. Men självklart blev det inte mål. haha
Nu ska jag och emilia göra som homework, puss!


Min fagra vän Emilia Rydberg


Igår satt jag och kollade på bilder på Emilia som jag har på min dator, och jag märkte att hon kan få till de mest udda ansiktsuttrycken. Så jag tog mig tid och gjorde ett collage. Visst blev det fint? Jag har det som bakrundsbild på min dator. Jag är väldigt förtjust i bilden längst ner i högra hörnet. Den visar verkligen hennes personlighet, fast det för ju alla bilder. Men speciellt den!
I hope she doesn't go nut's on me..
Any way, I LOVE YOU!

Ny header

vad tycks om min nya header?
jag känner i alla fall att jag blev nöjd, fast jag är inte nöjd med resten utav bloggen. den ska göras bredare så man kan ha större bilder osv, men eftersom jag är så oteknisk av mig så ska jag be min vän victoria olivas hjälpa mig med det någon dag. he-he

Let's kick some ass ya'll!

match idag, är sjukt taggad!
vaknade vid halv 8 att solen lyste rakt i ansiktet på mig, jag hade tydligen glömt haft ner rullgardinen igår. jag låg kvar och segade i sängen när jag kom på att det var sommartid! blev jätte glad så bestämde mig för att för en gång skull gå upp tidigt på en söndag.

ska försöka göra om min blogg idag hade jag tänkt mig. eller jag ska iaf fixa en header, började på en lite igår men eftersom farfar drog ut internetet så försvann den. fast jag har kvar grunden så då är det ju chill!


no internet, no life

farfar har dragit ur internetet så jag har ingen uppkoppling. så uppdateringen blir väl som den blir då eftersom jag då måste sitta vid den gemensama tegelstensdatan. "woho.."

imorrn är det match och jag är skapligt taggad, vill ut åp plan och kick some ass. ha-ha
fast nu är det ju så att jag suger, så det blir väl jag som blir kickad på mitt ass!
nu ska jag skriva några uppsattser.
puss


JUSTE!!!
skulle vi ta med datorerna till matchen eller ska jag sitta vid tegelstensdatan och skriva?

Bildlektion


Denna vackra bild på Patrik Sjöstjärna ritade jag på bildlektionen i torsdags. är han inte söt? :D
skulle kunna äta upp honom..

Fredag


schteeek emmy + awesome vic's peacebre fingrar

så überduper skönt med fredag!!
har laddat på med chips, dipp och skruvar. plus hallonsoda. sååååå gott :D

idag har det varit en dålig dag, igen. allt sög och ba usch. nej, fysatan vad jag har varit sur och gnällig.
jag undrar verkligen hur mina classmates orkar med mig? :(
imorgon är det underbar träning, sen på söndag är det match i köping mot forsby. är super taggad! har längtat som bara den efter att spela match, så nu ska jag visa vad jag går för!

I väntan på något roligare


                                 ph; bild från i höstas. blondeee

sitter på en bank i ljushallen bredvid jesper my classmate!
vi (+ joel) väntar på att fotbollen som ekeby har ska börja. efter fotbollen ska jag nog sticka ner till gallerian och köpa presenter till emilia och victoria. sen kommer mamma och då äter vi och sen vidare till sorf där jag ska rida ikväll. jag ska ha mirte, och jag tror vi har hoppning på schemat. får väl se hår det går, är ju inte direkt världsbäst på det. jag föredrar ju dressyr!

den här dagen har bara varit seg och jobbigt. jag kom hem halv 11 igår och somnade väl runt halv 12. sen upp klockan 6 på morgonen, och då mår man ju prima!
åh, ikväll ska jag sova ut. punkt slut
hahahahhaha, de rimma
nu avrundar jag
hejdå

onsdag, beeep


var nyss och åt pommes frites med vic, såååååå gott.
men nu känner jag att jag inte ska slösa pengar på massa godis och skit, fast om jag känner mig rätt så kommer jag köpa onyttiga saker imorrn också..

ikväll är det träning sent, rättare sagt 20:30 - 22:00. brukar typ gå och lägga mig vid den tiden, haha.
men vad gör man inte för att bli av med lite hull? haaa-ha. nej, men vi har ju match på söndag så måste vänja mig mera vid det hemska underlaget. tycker inte direkt om konstgräs för mina hälar + höfter blir helt psyko, så jag föredrar riktigt, hederligt, naturligt gräs!

För en framtid

har suttit och kollat på att skaffa fadderbarn nu. blir gråtfärdig när jag tänker på hur hemskt vissa människor i världen har det. tänk på vi svenskar, vi har det jäktligt bra egentligen. vi har oftast en familj, hus, mat och en egen sovplats, och viktigast av allt - en skola att gå i. vi barn/ungdomar klagar ofta över skolan och att vi inte orkar med den. tänk på de barn som är tvungna att gå 3 mil om dagen för att få vatten, och då kanske det inte ens är rent? vi behöver bara öppna kranen så kommer det dricksvatten, hur lyxigt är inte det? 
vissa har inte hela sin familj kvar, deras mamma och pappa har kanske dött eller ännu hemskare, inte kunna ha kvar sitt barn för att de inte har råd med det. 
barnen kanske inte har något hem eller hus, ingen sovplats eller utbildning. ingenting
tänk dig själv i den situationen, hur skulle det kännas då? hemskt och tomt tror jag.
så tänk till innan du klagar på att du inte fick din iphone4 i julklapp eller den nyaste jackan som kostade 4 tusen. vissa barn kanske inte ens har råd att köpa en brödbit?

jag känner att jag vill hjälpa andra som har det sämre än mig, och de vill min mamma också.
så nu ska vi prata med övriga familjen om att skaffa fadderbarn. så nu får vi hoppas att ett barn får hjälp av oss snart!


under the stars

nu ska jag ta mig i kragen och plugga lite matematik. passar även på att fixa lejonkungen filmerna!
skriver nog lite senare, chingeling! :)

The Lion King


stryk det där i några föregående inlägg att jag vill till Italien, nu vill jag till Afrika istället!
jag vill åka på safari och se massa lejon och andra Afrikanska djur, att de hur de lever. om jag någon gång åker dit ska jag ha ett headset på mig och lyssna på Circle Of Life. får bilder i huvudet hur det ser ut. att få åka i solnedgången och se naturen. åh, ge mig en flygbiljett nu!
jag började lyssna på massa lejonkungen låtar igår och nu har jag blivit besatt. konstigt nog så blir jag tårögd när jag lyssnar på låtarna. antar att det är för att de är så himla vackra.




/(T&/Q¤HOID(")!Y¤a#G/SF"!=)=

fysatan vad jag är på dåligt humör. allt bara ÅÅÅÅÅHH
filmen jag skulle titta på funkade inte, allt var bara svart
mitt hår är äckligt
hungern river konstant i magen på mig, även fast jag åt för ett tag sen
matteboken vill jag se brinnandes
jag vill gråta
ÅÅÅHH

it's finally spring!


termometern stog på 14 grader varmt när jag åkte hem med bussen idag.
härligt eller what?

jag, victoria, signe och emilia firade att våren kommit med mjukglass. snacka om att det smakade mumms!
vi pratade lite hit och dit om allt och allting. och vi kom fram till att vi ska göra en lista på vad vi 4:a ska göra innan vi dör. eller rättare sagt när sommaren kommer. vi ska cykla från kumla till ransta och äta pizza, fiska, bo i min familjs stuga vid en sjö. sen kom jag på förslaget med att åka till italien men den drömmen får jag nog fortsätta sukta efter.

nu ska jag ta och titta på lite film, sen ska jag vara duktig och plugga lite matematik! :)


she was covered in lether and gold

ikväll ska jag, saga, jennie, alina och kanske sarah bowla!
det är ingen vanlig bowling utan någon slags disco-bowling. så det blir väl mycket färger och så. då kanske min outfit passar till det? ska ha min usa/kermit t-shirt och ett par svarta jeans.
innan vi bowlar ska vi äta pizza men eftersom jag gjorde det igår så ska jag ta en sallad. nyttig cheey

efter allt bowlande och ätande ska jag sova hos min älskling. funderar på om jag ska ta med mig min ny inköpta morgonrock i siden? äsch, kommer ändå sitta i en stor t-shirt och äta godis. as usual!
nu tar jag och avrundar detta inlägg. känner att det börjar bli konstigt..


fredag kväll


ohyes, äntligen helg. och vi har inge prov/läxor som vi behöver göra under helgen!
ikväll ska jag ägna tid åt att spela tv-spel med min kära broder. blir nog call of duty.
det började en ny kille i vär klass idag. han heter Nassarolo (ingen aning hur hans namn stavas). jag pratade inte så mycket med han men han såg jätte snäll ut! hoppas han inte tror att våran klass är några flänga knäppgökar. haha :D

imorrn är det upp med tuppen och iväg på träning, sen hem och duscha. sen in igen till sala för att bowla med jennie, alina, saga och sarah. sover hemma hos eddie imorrn kväll :)

Svar på frågestunden

Victoria: Vad heter du i mellannamn?
svar: Ett ovanligt namn som lyder Els-Mari

Gunnar (Victoria): Vad vill du ha i födelsedagspresent?
svar: En systemkamera. Men om du syftar att du ska köpa en så vet jag inte riktigt nu :)

Ragnar (Victoria): Vem var din första kärlek?
svar: På dagis hade man tusen olika killar. Men min allra första, som jag verkligen är kär i, är eddie.


Albert (Victoria): När började du rida och varför?
svar: Första gången jag satt på en häst var i Belgien när min klass var på utflykt på landet. Jag fick rida på den största hästen som fanns på gården. Candy hette den.
Sen när jag verkligen började rida var när jag flyttade tillbaka till Sverige. Då red jag hos en kompis. Men jag började rida för att jag alltid gillat hästar, har alltid haft afficher av hästar på väggarna. Sen började jag rida för att min kompis hade hästar och red!

Morgan (Victoria): Varför gillar du inte innebandy?
svar: Jag tycker inte sporten är så intressant, har större intresse för fotboll och ridning. Sen är det nog för att jag i stort sett suger på det..

Wilmert (Victoria): Ligger Möklinta i Dalarna?
svar: Nej, det ligger i Västmanland men ligger i närheten av Dalarna. Det är Signes geografi som suger ;)


Elmer (Victoria): Hur uttalar man frispark och målvakt?
svar: Precis som det låter. Men om du menar hur jag uttalar så har jag tendens att dra ut bokstävers uttal. Jag har lite Dalmål i mig.

Melker (Victoria): Vilka bloggar läser du?
svar: Främst mina kompisars bloggar. Men när det gäller "storbloggare" så är det Kissies, Fokis, Kenzas, Dressyrmupparnas typ :)

Abbe (Victoria): Vart vill du öppna ditt café i framtiden?
svar: Inte allt för långt från mitt hem. (Vart jag nu bor)

Dalahästens bästis (Signe): Om du och jag var fast på en öde ö och inte hade något att äta eller dricka, skulle du äta upp mig då?
svar: Nej. Jag skulle använda din osthyvel som du alltid har i din bakficka till att hyvla av ett metspö från palmen som växer på ön. Sedan skulle jag ta några hårstrån från dit huvud till fiskelina. På så sätt kan vi fiska! Smart va Suggan? :D

Josefine Björklund: Skulle du tycka mindre om mig om jag va stockholmare och prata konstigt?
svar: Nej, det tror jag inte. Så länge du var dig själv inombords så är det lugnt! :)

Josefine Björklund: Anser du att nya kläder luktar lite skumt?
svar: Ja, det tycker jag. Det är väl säkert besprutat de med så de ska hålla längre..

Josefine Björklund: Hur ska en kille vara?
svar: Framför allt snäll och rolig. Om du menar att det ska vara en pojkvän så ska den killen kännas som en bästa kompis. Man ska kunna prata om allt med honom. Sedan ska han ju vara söt också!

Josefie Björklund: Anser du att du har ett bra liv?
svar: Mitt liv har gått mycket upp och ner, men jag har det riktigt bra.

Random: Vem är din bästa vän?
svar: Jag har inte EN bästa vän, utan jag har flera stycken! T.ex. Eddie, Emilia, Victoria, Signe, Alina och Jennie. Sedan har jag ju flera kompisar också.

Alina: Längtar du till sommaren?
svar: Jag längtar till sommaren som tusan! Att få ha hästar, vara med killen och kompisarna kommer vara underbart :D

Kurt Svensson (Alina): Hur många armhävningar klarar du?
svar: Högst en. ha-ha

Linnea: 1. hur kom det sig att ni valde att flytta hit, till kalla Sverige?
2.Vad ska du göra i sommar?
3. Vad gillar du för slags Musik?
svar:
1. Vi flyttade tillbaka till Sverige båda gångerna för att vi ville hem. När vi flyttade hem från USA så hade min morfar gått bort innan och det var jobbigt för oss. Sen ville vi vara nära släkten när Arvid och jag växte upp.
När vi flyttade hem från Belgien så var orsaken att vi inte ville flytta till Schweiz pga pappas jobb. Vi ville hem till Sverige.
2. Jag ska troligtvis ha hästar i sommar igen, jag har haft det i 2 sommrar i rad nu tror jag. Men tyvärr kan inte min faster komma upp med sin häst så jag får ta hand om hästarna själv. (Vi har sommarbete vid stallet)
Sen ska jag bada massor och var med kompisar och eddie. Jag och eddie ska sommarjobba i sommar också, vi ska måla massa hus och så.
Jag ska även satsa på att bli brun!
3. Jag har alltid gillat "emo-låtar". Mina favorit band är Slipknot, Tokio Hotel (vissa låtar) och System Of A Down. Men jag lyssnar på Hårdrock, Punkrock, Rock, RnB, Pop och Techno. Jag brukar lyssna på det som är nytt :)

Anonym: 1. Vilka hänger du med i din klass?
2. Vem är skönast och vem är roligast?
svar: 1. Jag är med de flesta i min klass. Men de jag är mest med är Victoria, Emilia, Signe, Anders och Marcus :)
2. Skönast? Jadu, det är nog Emilia. För hon är ganska lik mig, vi är lika knäppa och dumma i huvudet. Den roligaste är nog de flesta i min klass. Men Marcus var skapligt rolig i 7an när vi hade idrott. Han fick alltid sina kärringskratts anfall. Haha..
Men hela min klass är skön och rolig. Finns ingen bättre klass!

Min klass när vi gick i sjuan :)

Hoppas ni är nöjda med svaren på era frågor. Svarade så gott jag kunde :)

bråttom

måste duscha och plugga nu. ridningen gick bra och jag hade mirte.
skriver imorrn, hejs!

@ eddie's place

sitter hemma hos eddie nu och ska plugga lite medan han duschar. sen ska jag ta bussen hem och laga pannkakor. ooooom det intresserar någon!
ikväll hoppar jag över träningen för jag är fortfarande lite små förkyld och det är ju dumt att dra på sig något onödigt skit. vill verkligen träna men aja. that's life

kan meddela att idag när jag var på toan efter jag slutat så började blöda näsblod. det rann, nej forsade, blod. inte så kul. 
nej, nu slutar jag skriva. hade ändå inget viktigt att skriva! :D

sovmorgon, oh yes

imorrn har jag sovmorgon, så himmlans skönt!
även fast jag kan sova längre så tänker jag gå och lägga mig nu för att jag sov inte så bra inatt. hostade väldigt mycket :(
imorrn sover min gubbe hos mig så jag lär väl ha ryggskott på torsdag. weeeeeeeey
aja, godnatt! ♥

glöm inte frågestunden!

kom igen, ställ flera frågor :D

PH

var i skolan i dag även fast jag var lite småförkyld, men det gick. jag hade ju med mig nässpray och min inhalator så alla trodde väl jag var värsta sniffarn? haha..
på hk:n idag jobbade jag med ida och vi gjorde en orientalisk gryta (vanlig kycklinggryta med curry typ). det smakade i stort sätt ingenting och jag fick som vanligt damp på sheron. vill bara ögjksojmpoNPFON)(0¤#u¤(y
utbrott
tack

nu ska jag ta och plugga i plural. har prov på torsdag och fredag och jag kan inte så jääääätte mycket om det.

fett gääängsta

FRÅGESTUND!


svarar inte förns det minst är 15 frågor ställda!

hemma från skolan


är förkyld så jag stannade hemma från skolan idag. vill inte åka dit och smitta ner alla andra, sen är det ju också väldigt jobbigt att vara i skolan när man är sjuk.
idag ska jag faktiskt ta mig i kragen och plugga lite biologi och engelska. men först ska jag ut till mina kaniner!

svarta natten

det är helt bäcksvart ute så nu ska jag ta och gå och lägga mig. är inte ett dugg trött men orkar inte vara vaken.
få se om jag går till skolan imorrn, det beror på hur jag mår. godnatt! :)

söndag = pluggdag

vaknade för någon timme sen så jag har redan hunnit med att äta frukost.
jag är fortfarande lika förkyld, jag har nu även börjat hosta. inte så kul
idag ska jag ägna dagen åt att plugga eftersom jag har 2 prov och 1 förhör nästa vecka. sen kommer jag säkert att kolla på någon film under dagen eftersom jag inte orkar plugga hela tiden.
eddie pratade om att han ville komma ikväll men det kanske inte är så kul att vara med någon som snyter sig och hostar konstant? men vi får se! :) 

bilder på dommarsakerna


trög helg

eftersom jag inte hann blogga igår innan jag gick och lade mig så skriver jag upp de här två dagarna i ett inlägg!

fredag: gick i skolan som vanligt. idrotten var inställd som vanligt så vi slutade 11:40(!) så jag, marcus, anders och joel gick och åt på sakon thai, det var riktigt gott! sen efter skolan åkte jag till sätrabrunn med mamma och mormor för att fira min kusin jesper som fyllde 7 år. han fick ett xbox 360 + två spel. bortskämmda unge! när jag var 7år fick jag typ ritblock? haha
sen drog jag in till stan för att vara lite med viccan innan vi skulle gå på föreställningen där emilia var med i. vi åt grillat och semlor, SNACKA OM GOTT! sen tog vi lite random bilder, kolla på victorias bilder på fb.
när jag kom hem efter föreställningnen så gick jag och lade mig direkt för jag var jätte trött.

lördag (idag): gick upp 7 eftersom jag skulle vara på norrbyliden där dommarkusen var. kursen varade mellan 9:00 - 15:00. som tur var så fick vi fika två gånger och lunch. på förmiddagen var det jätte spännande och så men sen efter lunch kunde jag knappt hålla ögonen öppna, jag var så himlans trött!
vi fick iaf veta hur man dömmer fotboll, så nu kommer jag kunna dömma matcher. jag kommer börja med 5-manna.
vi fick våran utrustning också som bestod av:
- en visselpipa
- ett gult och ett rött kort
- regelboken 2011
- dommar t-shirt

ikväll ska jag kolla på melodifestivalen med mamma och bara mysa eftersom min pojkvänn inte orkade med mig. vi skulle egentligen ha gått ut på midda + bio men det blev inte av. så det blir hemma kväll istället!

no picture

because i look like crap.

gick skit bra idag på ridningen idag! :D
taizonbebis lyssnade jätte bra (bortsätt från skänkelvikningarna då han fick för bråttom in i galoppen) och böjde sig bra. sen fick jag till några riktigt bra övergångar från halt till galopp och från galopp till skritt. på slutet fick vi trava/skritta av dom valfritt och då teastade jag hur liten volt han kunde trava på. så jag travade runt en vanlig kona i vänster varv och han böjde och travade mjukt. fia berömde mycket och det blir man glad över! sen kom ebba och berömde min sits (får alltid höra det), och det är ju också kul. har alltid haft bra sits ända sen jag började rida, och det är ju bra. :)

imorrn är det mycket på schemat!
först är det ju skolan as usually, sen till sätrabrunn och fira min kusin jesper som fyller hela 7 år! tiden går så fort, snart är man väl 78 år och kan inte torka sig själv i ändan. usch vad hemskt..
sen efter jag varit i sätra så ska jag in till sala och kolla på när emilia spelar sin teater. jag kommer gå med viccan och signe. om det var imorrn  sigge skulle gå.

nej, klockan är mycket och jag är lite trött. så jag kanske ska gå och lägga mig i tid för en gång skull!
godnatt :)


biblioteket is tha thäääng


sitter just nu i biblioteket och har so. jag, anders och sara ska hitta fakta om Danmark, men det går ju jääääätte bra!
ikväll ska jag rida på min lilla bebi taizon. sen så är det ju också sådan där kompis-ridning, så marcus ska kanske hänga med eftersom eddies lillasyster inte fick. haha, måste få bild på när han rider. kommer bli epic

nej, nu ska jag ta och jobba vidare. eller rättare sagt spela på fb
hejs!


usch

nu går en trött och sur emmy och lägger sig
GODNATT

håltimme ala blåbär


glada killar dedär!
fick nyss blåbärspaj av alina och gabriella, så nu har jag blå mun. men gott var det!

stekt fläsk är ju susen!

fick det hemma hos emilia idag, yummie!
vi hade iaf skitkul, eller iaf jag. jag vet ju inte hur hon tyckte det var men så som jag fattade så hade hon också kul. vi kollade på spongebob squarepants the movie, kollade i gamla skolkataloger, kollade på filmer från när hon var liten och snackade skit om folk. skapligt kul var det :)

kan sammanfatta min tisdag med att jag varit superglad till supersur och irriterad.
på hemkunskapen jobbade jag, marcus och sara tillsammans. vi gjorde kyckling och hasselbackspotatis. sen prövade vi även att göra egen beasås och det gick åt helvete. ska man ens ha i vitvinsvinäger liksom??
eww.

nu ska jag kolla på the dogwisper och sen kanske sova?
imorrn är det sovmorgon och träning. WIIII! :D

Spongebob Squarepants


imorrn ska jag vara med emilia efter skolan. var år och dagar sedan!
sist vi "lekte" var nog i våras eller höstat. fast det är om man räknar bort tjejkvällen hemma hos henne. vi ska iaf kolla på "Spognebob Squarepants The Movie" som jag har hemma. kommer bli totaly awesome :D

så nu har jag fått lite "nostalgi" och börjat lyssna på svampbob på spotify. kärlek till låtarna! ♥

måndag

första dagen efter lovet då, det gick faktiskt ganska fort!
tomas lyckades självklart att få en i klassen att nästan svimma. det är det tredje. tyckte så synd om jesper, han blev alldeles vit/grön i ansiktet :(
sen på lunchen satt jag och åt med emilia och signe. haha, fin utsikt eller vad säger ni?
gosh vad jag skratta..!

nu ska jag packa ur min äckelväska och kanske kolla på film sen eller så. är ju helt hemma så har ju inget bätte för mig.
xoxo emmy

the last day

sista dagen på lovet nu då, känns inge kul. vill kunna sova till 12 varje dag :(
nu kommer jag bli tvungen att gå upp 6, fysatan säger jag bara!

jag hade iaf jätte kul igår med alina och saga. vi måste göra om det tjejor. i sommar, då jäklar säger jag bara!
men vi tittade på film, kollade på melodifestivalen och åt familjepizza (tjockisar). sen tyckte jag deras fiskar var extemt intressanta så jag satt och glodde på dom medan saga och alina ringde heta linjen. jag fick t.om mata fiskarna!! f1 stolt

ikväll är det träning kl 19:30 - 21:00. hur orkar man? ÖÖÖÖÖÖÖÖÖH
ska kanske sova hos eddieboooy efter det, men har inte riktigt bestämmt mig än. :)

ghettot nästa


sticker snart till krylbo med saga och alina. ikväll blir det ös!
sitter och diggar milkshake med kelsi i mina nya kozz-hörlurar. blir värsta danssugen, haha. sjunger även som en tok till musiken, stackars mamma.
nu ska jag packa, puss!

halvstressad


                                 orkar inte med skolan på måndag..

lite halvt stressad just nu. ska städa hos kaninerna, duscha och sen iväg till alina men saga.
sen där emellan ska jag hinna gå på toa och så.
nej, nu måste jag skynda mig. kanske slänger upp något inlägg ikväll. hejs!

hemma från stockholm

kom hem för en timme sen ungefär. har haft jätte kul. älskar att springa runt i affärer med mamma, inte bara för att hon betalar det besta utan för att hon kan säga vad som helst. tex om jag provar ett par byxor som kanske är för små så kan hon säga "du ser ut som en uppstoppad krov". jag blir ju inte ledsen över det, det är ju bara bra att hon säger som det är.
jag har säkert handlat för nästan 2000kr idag. he-he, oops..
och då har jag en bikiniöverdel kvar att köpa. kanske köper den imorrn efter träningen?


kermit usa t-shirt, 149kr / h&m
the beatles t-shirt, 149kr / h&m
svart hoodtröja, 249kr / h&m
bikini underdel, 99kr / h&m
svart&marinblått linne, 99kr/st / gina tricot
blommigt linne, 129kr / cubus
marinblå jeans, 199kr / cubus
ljusa jeans, 199kr / cubus
kozz-hörlurar, 279kr / claes ohlson 

igår sov älskling hos mig, eller sov och sov. vi trängdes i min 90cm breda säng som står i mitt 80 gradiga rum. går inte att andas, usch.
sover nog hos honom imorrn, så mysigt att jävlas med honom. haha

nu avrundar jag nog här, börjar bli flummsig och trött.


vårdag


fett cool brud alltså.

idag har solen skinit hela dagen, så himmla skönt att våren är påväg!
jag har varit ute med kaninerna i snön och lekt. vi var nog ute i ca 2 timmar, så jag har fått gott med solsken.
nu ska jag dra iväg på fotbollsträningen, hejs!

filmtime nu, sen sängen!


yes, i'm osminkad and ofixad
men it's me


ös

hade skit kul igår kväll/natt. jag har skrattat så jag nästan kissat på mig, bokstavligen.
det roligaste var nog när vi kollade på existenz och såg världens mega spindel. alina (som är rädd för spindlar) skrek rakt ut och sprang iväg. jag tyckte först att det bara var äckligt men när alina skrek så trodde jag typ att den hoppade ut ur skärmen så jag skrek AS högt. haha, så jävla kul. kan inte sluta skratta åt det!
sen idag vid 1 så hämtade mamma mig och vi åkte in till mormor och firade hennes 71års-dag. eller firade och firade, vi skruvade ihop en hylla och åt bullar. men det är ju också mysigt?

efter det skulle jag ha sovit hos eddie men han orkade inte. hade verkligen sett fram emot att sova bredvid honom, det är ca 3 veckor sen nu. saknar honom as mycket :(
så mamma och jag åkte ner på stan och köpte presenter till min brors flickvän som fyller 18 år på torsdag, grattis!
sen åkte vi till ica och köpte godis och ........ CHICKEN LITTLE!!
och jag kollade flera gånger så att det var rätt, så nu borde det ju vara rätt. annars jääääv..!

nu ska jag kolla på tågbiljetter tills på fredag. mamma och jag ska troligtvis åka till stockholm och shoppa. :)

RSS 2.0