No one seems to see my struggle.

Nu gräver jag ett hål och stannar där ett tag. Less på allt. Alla jag tycker om slinter mellan mina fingrar. Saknar folk så grymt mycket. Jag saknar pappa som kommer vara borta i över en månad. Jag saknar den jag var förut, för nu börjar jag bli gamla Emmy igen. Men framför allt saknar jag dig.
Fan ta allting, FAN.

Is anybody out there?
It feels like I'm talking to myself.
No one seems to see my struggle.


Goodmornin' fuckface.

Trött som ett as, nån jävla telefonförsäljare ringde och väckte mig. Så nu är min morgon förstörd.. Går och tröstäter lite frukost. Mums!
Har lite saker att göra idag, mest städning typ. Blä! Men sen drar mor och jag till Västerås efter hon jobbat klart. Wiiii!

Men nu ska jag ha mat. "fett, jag vill ha fett, fett med fett jaaaaao"

Skapligt nyvaken osv på bilden, osammanhängande text också.


8 mile.

Flugit av hästen idag och svettats som tusan. Som tur var gjorde jag mig inte illa i landningen, men tror jag har sträckt mig eller nåt liknande. För det gör ont om jag lägger hela tyngden på högerbenet. Äsch, bara en liten skråma ;)

Nyss duschat och ska krypa till sängs. Men innan jag somnar ska jag kolla på 8 mile! Blivit kär i Eminems låtar. Värsta G?

Sen så saknar jag min bebo. Kom hem!
 

Förkyld.

Har gått och dragit på mig en sjukt onödig förkyldning. Småfebrig, snorig och ont i halsen. Alltså blöööö..! Det är den sista veckan på somarlovet och då ska man självklart bli sjuk. Förstör allt. Hoppas jag bara blir frisk till skolan börjar, värsta jag vet är när man snorar i klassrummet haha!


Hade jätte mycigt på kräftskivan som var i fredags. Tror jag åt minst 30 stycken.. Tog ju med kameran men blev bara 3 bilder på kräftorna, så känns inte direkt värt att lägga upp dom här. 

Nu ska jag ut och jobba ett tag, får se vad jag hittar på ikväll!

Kräftskiva.

Drar iväg på kräftskiva hos Snellmans. Tar med mig kameran så det kanske kommer upp lite bilder! 

Going mad for a couple grams.

Nyss vaknat, ska kasta i mig frukost och sen ut och jobba. Drömt massa mardrömmar inatt, sjukt otäcka.. :( Träningen igår var rolig och jag tänker ge fotbollen en till chans. Var jätte glad efteråt och det är inte ofta det händer haha! Sen drog jag på mig 5 dömningar, varav två 9manna. Får väl se hur det går.. Ujuj! Nej nu måste jag dra, chingeling!


Fotboll.

Drar iväg på domarmöte nu, sedan fotbollsträning. Fast har inge lust med nåt av de. Kanske syns på bilden? Får se hur jag gör, kanske ställer fotbollsskorna på hyllan och satsar på nåt annat..


One year later.

Idag är det ett år sen, ett helt jävla år. Helt sjukt vad tiden gått fort. Känns både bra, men ändå dåligt. Men är ganska så känslomässigt ostabil just nu. Allt är bara blöö och får panik vad jag än gör. 

Låter som värsta emobarnet, är säkert det också haha. Men du ska veta, att jag saknar de stunder vi hade mellan åt, de bra stunderna. Fast du kanske inte håller med orvar? 

I can't make a decision, i keep questioning myself.

I'm about to lose my mind
You've been gone for so long
I'm running out of time
I need a doctor, call me a doctor
I need a doctor, doctor
To bring me back to life.

RSS 2.0