Bästa ni♥


Tankar som virrar i mitt huvud.

Är så jäkla less på skolan just nu. Lärarna lyssnar inte på en, man har hela tiden läxor, prov och inlämningsuppgifter. Man får aldrig ha det lugnt och bara slappa. Tanken att få komma hem och lägga sig i sängen UTAN läxor är ovärdelig. Men det värsta är att man kan inte tänka så eftersom man måste prioritera skolan hela jävla tiden. Visst, jag skulle kunna skita i skolan totalt men det vill jag heller inte. Jag vill fortfarande kunna gå ut med bra betyg, helst bättre än de som jag fick i julas. 

Jag är så himlans trött. Jag går upp kring klockan 6 varje dag och åker buss i ca 50 minuter ENKEL TUR. Sen gå i skolan hela dagen. Bussen hem går inte förns 4 så jag måste alltid vänta mellan 2 timmar till 30 minuter. Sen tar det lika lång tid hem, så jag är inte hemma förns halv 5. Direkt när jag kommer hem är jag så trött att jag håller på somna vid matbordet. Sen är det bara att hugga i läxorna, men har jag ork till det? Nej.
Jag sover även väldigt dåligt, ungefär 5-6 timmar per natt. Det kanske är lite för många (eller mycket), men jag måste ha ungefär 9 timmars sömn för att orka allting jag gör. Jämt och ständigt är jag trött, sur, arg, ledsen, deprimerad osv osv. Jag ORKAR inte mer.

Imorgon är det lov, woho! Men det känns även som att jag inte riktigt kan njuta av det eftersom jag jämt är stressad över läxor och skolan. Det går inte en dag av att jag känner tyngd på axlarna av alla jobbiga saker jag måste hinna göra. Stressen tar kål på mig!

Svalkar vinden värmer solen.

Sovit mer än 5 timmar inatt, wihoo! Sitter just nu på bussen och är i skolan om typ en kvart. Idag har vi biologi prov och som vanligt har jag inte pluggat på, men det borde gå ändå. Inte allt för svårt tycker jag.

Nu ska jag fortsätta joina näääk, shubre!


Du får mig spinnvill.

Sitter och pluggar lite biologi, tack Samuel för du körde hem boken!
Var hemma idag från skolan, mådde inge bra. Sov bara 1 timme inatt och hade världens huvudvärk. Sen när jag vaknade vid 11 blödde jag näsblod som bara den.

Men imorrn är det tillbaka till den vanliga äckelskolan! :))))


When you try your best but you don't succeed.


Brumbrum!

På väg mot Avesta just nu. Alina kör och jag är ovanligt lugn, hehe ;) om två månader är det min tur!


love to the sun!

Underbart väder ute!
Synd bara att jag har hur mycket läxor som helst att göra, så jag kan inte gå ut och njuta. Sitter inne istället med huvudvärk och pluggar. Skolan är deprimerande, mer än vanligt. 
Nej, nu måste jag fortsätta. Ikväll åker jag till Alina igen, puss!

Vägen är lång för att komma dit jag är.


Ny inköpt!

Efter skolan idag stack mor min och jag och tog en fika på Johanssons. Sen gick vi till gallerian och jag fick med mig lite killkläder hem. Ett par chinoshorts för 249kr och en vit tischa för 69kr. Fick även med mig ett silverhalsband, dock för tjejer. Haha!

Om det är varmt imorrn ska jag nog ha de nya kläderna, underbart med sol!


Springelispring!

Nyss hemkommen från en springtur med min kära mor. Sprang drygt 5 km, inte så jätte mycket men alltid något! Försökte även visa mamma lite kår-övningar men det gick inte så bra att göra på en pallkrage istället för en bänk. Aja, nu ska jag ner i duschen. See ya bitches! :D


Re-write my history.

Vet inte vad det är med mig men har blivit deppig, trött, less på sistone. Har ingen ork till nånting längre. Jag är jämt och ständigt trött och lite halvgrining. Läxor och prov har jag upp till öronen också. Usch, jag vill verkligen ha lov nu så man slipper allt. 


Watching you watching me.


VL, för oss som é på väg!

Känns hel konstigt att inte sitta hemma hos Alina vid den här tiden. Brukar alltid åka dit på fredagar, men ikke denna. Ska nämligen iväg och shoppa imorrn, men sen på kvällen sticker jag till Avesta med ching-chong! Kulkulkul!

Just i denna stund halvligger jag på ett säte på 64:an. Typ chillstil, haha. Lyssnar på reggae musik som vanligt och solen lyser som bara den. Älskar våren!


Blöblöblöblööö

Vad fan gör jag uppe nu? Orkar inte med mig själv, godnatt!


köttköttkött.

Lodis Anders!
Sitter på so:n med min kära vän Ching-Chong. Vi håller på med I- och Uland och det är sjuuuuuukt tråkigt. På lunchen ska iaf vi gå och äta pizza/kebab/pommes, vi får se vad det blir. Puss!

Slussenbussen?

Sitter på bussen och pyser. Åh vad jag älskar våren! Hann även äta frukost hemma idag, kan det bli bättre?


hästtjejen.

Känns bra att komma med ridväska och allt till skolan imorrn. Spöet åker med så stackars er som åker på pisk. Tihi

måndagmåndag.

Lagom jobbigt att kliva upp ur världens skönaste säng imorse, men efter många om och men så kom jag upp! Skolan har flytit på. Höjdpunkten på dagen var glassen som min kära vän Anders bjöd mig på. Bästa av det var nog att jag fick med en visselpipa som är min käraste ägodel, typtyptyp! 
Efter skolan gled jag lite epa med Sampen as usual. Han visade mig Heby, HAHA. Nästan värre en Möklinta! Vi blev i alla fall stoppade av polisen, fyfaaaaan. Aldrig sett Samuel så rädd, haha!! Men det gick bra och när polisen frågade hur fort han körde sa han "30 såklart!". Haha, eller hur var det nu?

Skippar träningen ikväll (som för övrigt började för 2 minuter sedan) eftersom jag inte har någon skjuts. Nu ska jag dyka ner i biologiboken sen stund. Puss!

Jag saknar dig mindre och mindre.


Imorgon är det fredag, MMMM

Haha, du är ju seriöst desperat. Skrattretande!

Jobbig dag med två provskrivningar efter varandra, kunde absolut inget heller. Men dagen toppades med godis på klassrådet. Love to Linda! Tog även en fika efter skolan med grabbarna grus. Satan vad gott det var att svulla! 
Imorgon sticker jag till Avesta som vanligt och umgås med min bästa och bästa. Haha, bra svenska? Sen på lördag har jag första träningsmatchen och jag är inte ett dugg taggad. Kan ju inte ens ta emot bollen? Haha... Ska även ha högklackat i skolan imorgon, tror jag i alla fall. Herregud, kommer slå upp hela ansiktet!

Nu måste jag packa vidare om jag ska komma i sängs i tid. Chingeling!

kbry

haha, att man ens orkar kommentera något sånt. jag är stolt över mig själv, så du kan ju gå och stoppa upp en gruka i stjärten eller något. puss! :*

Jomenvisst.

Slödag som satan idag. Somnat nästan varje lektion, förutom tyskan! Bestämde med Michele att jag ska komma i klackar på fredag. Haha...
Dansat lite med Emilia och åkt epa med Sampen. Alltid lika kul att åka skitmerca, eller hur var det nu igen? ;)

Nu ska jag sticka till sorf och rida lite, puss!


There's never a right time to say goodbye.

I'm glad for sharing the good memories with you.
I hate that it ended like this.

get a life

någon jävel som fjärrstyr/hackar min telefon, så sjukt jävla irriterande. musiken pausas, spolas fram eller tillbaka, byts till nästa låt eller helt random, startar röststyrning. alltså skaffa ett liv, eller har du inge bättre än att hålla på så? usch

Förlovad!

Min bästa! <3


Dalakullla.

Spenderat ett dygn i Stockholm ni hos några släktingar, haft super duper kul! har shoppat massor.. Men pappa betalar ;)
Nu sitter jag på tåget och är på väg till Avesta, ovanligt va? Har köpt en liten present åt Alina, hoppas hon blir glad! Kan lägga upp bilder på den och de andra sakerna jag köpt när jag kommit till henne. Är nog där till halv 10.

Blev oerhört kissnödig nu, in och trängas i en trång tåg-wc!


Vese.

Mina fina, söta, knäppa vänner. Fattar inte hur ni kan stå ut med mig? Måste vara världens pain in the ass. Saknar er!


RSS 2.0