Valborg ftw.

Står för tillfället och testar olika sminkningar på mig själv och Alina. Haha, fan vad vi suger.. 3-åringar kan sminka bättre! Aja, nån gång måste man väl lära sig. 
Vi ska strax hoppa ner i duschen och fixa till oss ordentligt, sen blir det ut och fota! Så får se om det kommer upp någon bildbomb eller så :)

Halv 6 bär det av till Sala för att träffa lite folk och kolla på brumbrum bilar. Åh, känna lukten från bensin och diesel. Nästan som man blir hård, som Stoffe brukar säga ;) haha! Sen vid ungefär 9 drar vi vidare till Avesta för att möta upp bruttorna och alla andra. Blir väl ute på holmen eller så, tydligen där man är! 
Nu ska vi hoppa ner i duschen, puss!



Idag är det fredag.

Tänkte för er som inte visste det. He-he. Tagga nationella prov nu i engelska! Ska smocka i mig gifflar, min drog liksom. Puss och hej leverpastej!


Oh Susie we were ment to be.

80- och 90-talskväll med mor min. Sjungit som dårar i köket! Tur att vi bor mitt ute i skogen, haha.

Har iaf nyss precis exakt nu faktiskt skrivit klart min svenska uppsatts. Så nu återstår bara budget uppgiften, hk läxa, tyska manus + inspelning, i- och u-lands arbete kvar. Säkert glömt något men det brukar jag komma på i sista minuten, as usual. 
Nu ska jag ta och krypa ner i sängen och läsa 9gag, tycker jag förtjänat det! Imorrn sticker jag till min älskling efter skolan, så får se hur det blir med updaten. Slänger väl in något Elof och Leif inlägg. Puss!


Klasströjaaaa


#%^£,_]*&@!(

ALLTSÅ PALLAR INTE ATT HA ONT!!
Rage.


Spik, liksom soft.

Ett tips, operera er aldrig i munnen/käken. Man får vara spänningar vid väderförändringar. Det gör PISS ont. Känns som nån typ spikar en in i käkbenet.
Är på väg hem nu, börjar fan snart gråta. Ska ringa och klaga lite med Alina :(


Morgonen flyter på.


Sug.

Typ suraste kärringen ever idag. Vill bara gå och dö. 
Ja, jag är emo. Haha, nej men åh. Idag är en sån dag som man bara vill dra täcket över huvudet och försvinna.

Baka kaka

Detta inlägg kommer skrivas av Anders "ching-chong" Olsson bara så alla vet.
Just nu bakar Emmy vaniljbullar och jag sitter vid köks bordet och bloggar, hehe kanske borde göra en egen blogg(a). Sen ska vi tydligen kolla på dressyr (stavning?) sa Emmy så får vi se hur mycket av det jag fattar. sen bär det av till Emilia och fira henne, GRATTIS igen Emilia! Som sagtg kollade nyss på gammla bilder från Emmys hus och liv i belgien haha hon var så söt på korten!:*
men nu ska jag hjälpa henne att diska, ELLER?? 
Hörs då!

Tranellska.

Ska till Västerås idag och kolla på min skola igen. Fick en inbjudan att jag ska få träffa mina nya klasskompisar, och det är ju inte helt fel! Sen antar jag att mamma och jag äter på donken, känner mig jävligt nyttig den här veckan.. EHEHHEHE!
Ska till polisen idag också. Nu tror ni säkert att jag är värsta gangstern och ska på förhör, men ikke sa nicke. Är coolare än det ;) Ska bara hämta ut mitt nya pas.! Längtar faktiskt lite tills mi familia och jag ska åka till Österrike!

nostalgi.

Eftersom jag och min familj bodde utomlands när jag var liten växte jag inte upp så jätte mycket med de svenska barnprogrammen. Utan jag växte upp med det här! ♥
Tycker synd om dagens barn som får kolla på typ ben10 och gud vet vad.




Kan tyvärr inte lägga upp mitt favoritprogram som barn, men här finns länk! http://www.youtube.com/watch?v=XcawUDl6odY

måndag.

Sitter och pratar i telefon med sampen som vanligt. Ska alldeles strax börja baka cupcakes till Emilia och Vic imorrn, sen ska andra få också då. Men främst till dom två!
Har för tillfället as ont i hjärtat typ, det hugger till typ och sen strålar det upp mot halsen där man typ känner puls. Sen har jag svårt att andas, blir det värre får jag nog åka in...

Lycklig.

Kom in på bagarlinjen på Tranellska. Lyckligast i hela världen!

Tankarna virrar runt igen.

Känner att jag behöver skriva av mig lite och det kommer nog inte vara så sammanhängande. Hoppar hit och dit. Ni som inte vill läsa kan bara bläddra förbi.

På senaste tiden har jag funderat vad som hade hänt om jag hade gjort saker och ting annorlunda. Ett exempel är om min familj hade flyttat till Schweiz istället för Sverige efter att vi bott i Belgien. Vad hade hänt då? Hade jag varit den populära och rika tjejen eller skulle jag vara en utstötting? Skulle jag ha många kompisar, kille, någon speciell hobby? Eller hade jag helt enkelt varit den jag är idag? En vanlig tjej. Jag tror inte att jag hade varit den jag är idag iaf, med tanke på vad jag har gått igenom. Visst, jag är bara 15 (snart 16) år och har bara left en fis av mitt liv. Men jag har ändå gått igenom en hel del. Jag tror jag inte skulle vara så "stark" som jag är idag. Efter alla uppbrott med mitt ex vet jag att jag inte ska leka med tanken och låtsas vara lycklig när jag i själva verket mår piss. Vad hade hänt om vi hade tagit beslutet om att göra slut första gången det blev krångel mellan oss? Eller tänk om vi fortfarande var tillsammans i nuläget? Vad hade hänt då?
Jag är som sagt bara 15 och har hela livet framför mig. Jag behöver inte stadga mig med någon nu, det är nu jag ska ta vara på tiden och vara ett barn. Göra saker som man tycker är pinsamma om 10 år. 

Jag undrar även vad som hade hänt om vi inte hade flyttat från USA. Hade vi bott kvar i Chicago eller skulle vi bott i LA, Texas, Miami, NY? Med tanke på pappas jobb tror jag inte vi hade bott kvar på samma ställe. Men jag undrar även vem jag hade varit då. Cheerleader tjejen eller skulle jag vara med i basket laget? Hade jag gillar skolan eller skulle jag vara som jag är nu? 
Skulle jag bara prata engelska och usel svenska? Eller skulle jag prata ett helt annat språk? Engelskan skulle nog ha tagit över eftersom jag faktiskt nu har problem med vissa ord. Kängru är ett exempel. Det har jag jätte svårt med eftersom jag lärt mig att det heter kangaroo. Ibland känner jag att det till och med är lättare att konversera på engelska. 

Sedan är det ju det här med gymnasiet. Det största valet i ens liv. Jag tror många känner press över att inte platsa in i den nya klassen. Jag är faktiskt inte ett dugg rädd för det. Min familj har flyttat så mycket så jag har ganska lätt att skaffa nya kompisar. Några är nog oroliga att inte komma in på det man vill. Den tanken ploppar upp i mitt huvud också. Om jag inte kommer in på det jag vill får jag väl bli städare, fast juste, det behöver man utbildning för också. Aja, får väl leva på mina cupcakes och skaffa 50 katter typ.

Om jag nu kommer in på det jag vill så måste jag flytta, om jag nu inte vill gå upp klockan halv 5 varje morgon för att ta en extremt tidig buss. Vart jag nu ska bosätta mig är inte helt klart än. Bästa vore nog Västerås eftersom det är där jag ska gå, men jag känner att det är för långt bort i nuläget. Eftersom jag spenderar mycket tid i Avesta har jag funderat på att bo där. Men det är för långt iväg från skolan. Men jag skulle så gärna vilja bo där. Så lungt och tryggt på något vis? Vet inte varför, men det känns bara så. Billigt att bo där är det även. 
Men i slutändan kommer det väl bli Sala. Ligger mitt i mellan allting så det blir nog bra. Vill ha kvar mina kompisar som jag ar nu också. Men vill ändå inte bo där, känns liksom fel av någon anledning. Kommer säkert flytta till Västerås sen om jag hittar någon kompis. Fast jag vill bo själv. Kunna koppla av utan att någon är omkring mig. Åh, är så förvirrad..

Jag saknar grymt mycket personer. Vill inte ta upp vilka. Ha den där speciella kompisen som man litade på. Jag har flera bästa kompisar nu som jag kan prata allt med om, men ändå inte som vissa som jag haft. Jag vill kunna umgås sådär och vara glad. Vara den där Emmy som alltid log och var glad. Hon som sa Fuck it och gick vidare utan att tänka på saker och ting om och om igen. Inte upprepa dåliga saker som förstör en innefrån och ut. 

Sätter stopp här så ni inte blir knäppa på mig. Själv blir jag tokig på alla tankar. Det som jag tagit upp nu är bara en tusendel som snurrar runt inne i mitt förvirrade huvud.

Happy Birthday Vic!


Grattis på sextonårsdagen lilla du!
Hoppas du får en totally awesome födelsedag, och jag hoppas verkligen du tycker om våran present. Förlåt om jag inte kan komma ikväll och fira. Kram på dig!

P.S.
Kanske bäst att hålla sig hemma nu när du får övningsköra..? EHEHEHEHE

Last day, and i'm eating carrots.

Minimorötter i mitt hjärta. Smockat i mig en hel påse, mummmsss.
Nu återstår det pluggning, ork inte. Tjabbadåå

Snart kommer Alina hit!

Åh vad jag saknat den lilla kraken. Hon har varit nere på Elmia den jäveln, JAG SKA MED NÄSTA ÅR!
Senare idag ska vi CYKLA till möklinta och köpa pizza. Vi kanske sätter på en cykelvagn och då kan någon sitta i där. Haha, ja vi är inte direkt rena i huvudet.. ;)

update: kebabtallrik och ingen cykling, här ska det inte motioneras i onödan!

Glad Påsk!


Cat.


Fotade Alinas katt Zorran, så sjukt söt. Hon jamar hela tiden och vill alltid gosa!

You can get addicted to a certain kind of sadness.

Vart tog den glada lilla flickan vägen?
Ingen som vet, ingen som vet.

RSS 2.0