bad updateeeeeeee

Damn girl, you suck on BLOGGNING

Höhö, lite halvtrött nu så inlägget blir nog lite knas. Knas, haha. Roligt ord. ELLER?!
Ska nog sluta blogga nu, ska tidsinställa några inlägg. Borde kanske lägga upp det jag shoppade i stockholm.
Btw, hotell, mat och allt mamma och jag shoppade gick sammanlagt på 7000kr, uupps!

Of to the castle

Igår blev det inge gamla stan för mig och mamma, vi shoppade tills affärerna stängde och vid den tiden var vi jätte trötta i fötterna så vi beslutade att ta gamla stan idag istället. Vi ska kolla på vaktombytet, kanske gå på något muséeum och sen gå i alla småbutiker dom finns. Sen ska vi äta lunch på Michelangelo där dom gör världens godaste mat, kommer nog ta en pizza som vanligt. GRYMT GOD!

Efter lunch traskar vi nog tillbaka till stan och shoppar lite till, jag har hittat en ascool present åt Eddie som jag ska köpa. Avslöjar inte vad eller vart den är köpt för jag vet inte om han läser bloggen. Hoppas han gillar den iaf!

Nu ska jag borsta tänderna och sen sticka, byebye for now :D



Framme

Sitter på mammas och mitt hotellrum nu. O-M-G så fint det är! Stora fönster, fin utsikt, fin inredning och underbart badrum. I'm in love. 


Utsikten från våra stora fönster

Nu ska vi dra ner till gamla stan och strosa runt, kanske shoppa lite också. Hitills har jag köpt ett linne från indiska på rea, 79 :-.

Hittade även en fräck bänk som mamma och jag satt på. "Finns det hjärterum finns det stjärterum"


On the train

Sitter på tåget just nu, på väg till STOCKHOLM!
Wow, lantlollan åker in till storstaden. Hur kommer jag klara mig? Haha.

Mamma och jag börjar med att köpa stockholmskort och sen går vi nog ner till gamla stan eller hö torget. Vi kunde tydligen inte checka in förns klockan 2 på hotellet, så vi kan tyvärr inte lämna våra gigantiska väskor som väger typ 40 kg. Men man kan låsa in väskor och sådant i värdeskåp på Centralen så jag tror nog vi gör det.

Jag utklädd till kanin på karnevalen i skolan!

Tar upp bloggandet igen!

Skrev ju att jag skulle blogga här även när jag bloggade på min hästblogg, men så blev det icke. Hästarna åkte hem i lördags så nu känns det lite konstigt att blogga när jag inte har några hästar?

Så därför börjar jag blogga här!
Imorgon åker mamma och jag till Stockholm och har en liten mini-semester. Vi stannar där tills torsdag så vi ska sova på hotell två nätter. Känns som det var år och dar sen dess. Vi ska iaf shoppa, ev. gå på skansen, åka skärgårdskryssning, besöka slottet och kolla på vaktombytet, gå i gamla stan och shoppa ännu mer. 

Bloggar mer imorgon från tåget, centralen eller hotellet!



RSS 2.0