Feber.

Var hemma från skolan idag, hade världens huvudvärk under natten och även när jag vaknade klockan 5 imorse. Så valde att stanna hemma. Har inte gjort ett skit idag, jo målat naglarna. Haha, fast det är ju inte mycket direkt. Sitter och väntar på mor min nu, har ju ridning 19:20. Egentligen borde jag väl inte rida eftersom jag haft feber. Men vafan, yolo!!!! XD XD Nej men jag får skylla mig själv om det blir värre.
 
Nu ska jag kila ut och hämta lite äpplen åt Istra och Taizon. Puss!

Sjuk.

Som rubriken lyder har jag blivit sjuk. Har världens huvudvärk, fryser så jag skakar och snorar. Har väl antagligen feber.. Kände redan imorse när jag vaknade att jag inte var helt 100, men åkte till skolan ändå. Började snora lite på svenskan, sen på matten slog huvudvärken mig och jag började frysa som en tok. Satt både med stängd tröja och jacka, men ändå frös jag. Så åkte hem efter matten. Skulle egentligen ha idrott sen men det kom ju inte ens på tal.
 
Så nu ligger jag här och bara glor på tv. Brukar aldrig titta på tv, förutom när jag är hos alina eller är sjuk. Har egentligen träning ikväll men kan ju inte gå på den. Sista träningen dessutom.. Jaja, vi har iaf match på lördag!
Ska väl plugga lite englska nu ifall jag åker till skolan imorrn. See ya babes!

Visning.

Ska på två visningar nu. Fast den jag allra helst vill ha har visning nästa vecka. Har iaf bakat mitt livs fulaste bullar, fast satan vad goda dom var. Sen en vanlig kladdkaka. Men nu ska vi åka, hejs!


Plugg!

Nyss kommit hem från lägenhetsvisningen. Vi ska nog inte ha den lägenheten, var inte så fin. Eller jo den var jätte fin, men den var inte jag. Sen har jag redan siktat in mig på en annan lägenhet, hehehe. 
Nu ska jag träna lite glosor och läsa ett kapitel i engelskaboken. Sen ska jag kolla klart på en film som jag började kolla på sent igår kväll. Trust heter den. Klart sevärd film! Handlar om en 14 årig tjej och en pedofil. Låter inte så super intressant men den är verkligen gripande.
 
Nej, nu måste jag sätta igång. Puss!

Förkyld.

Trotsade huvudvärken och åkte till skolan ändå. Men känner att det börjar bli värre. Tung i huvudet och snorar lite, sen river det även i halsen. Men ska stå ut hela dagen eftersom vi ska till Harrys vid 2. Ska försöka hinna med halv 4 tåget hem så hag slipper vänta i 200 år. Sen vid 4 ska jag till UM. 
Ingen träning ikväll eftersom planerna är helt förstörda från allt vatten/matcher. Så ska bara ta det lugnt ikväll. Fast vid 6 ska vi åka på lägenhetsvisning. Men annars blir det lugnt!

Varför är måndag så nära helgen?

Uäääk, imorrn är det måndag och jag har VERKLIGEN inte lust att gå till skolan. Delvis för att jag bara inte orkar men sen för att jag känner mig lite småförkyld. Snorar och har lite feber. Vill inte bli sjuk men vill heller inte till skolan haha!
 
I fredags åkte jag till Avesta. Var på nån fest, fortsatte hemma hos Alina. Vid 4 stog jag och sov så valde att gå och lägga mig medan de andra skulle ut och käka. Vaknade sen vid 1 på lördagen. Vi beställde pizza och kollade på film hela dagen. Idag har jag spelat match, vinst mot Västanfors med 2-1. S K A P L I G T skönt! Har en till match sen är säsongen slut. Ska bli skönt med lite vila!
 
Nu ska jag ligga och smådö i sängen, slänger nog på någon film sen. Puss!

HELG.

Åh älskade, efterlängtade helg. Du är nog det bästa som finns efter en jobbig vecka i skolan. 

Hungrig som ett as sitter jag på engelskan. Vi gör massa hörövningar och gud vad jag saknar Gerd. Om nån av mina läsare skulle vara en elev på Ekeby vill jag säga en sak. Min klass hatade Gerd i början, men det var nog för att hon kör sitt egna race. Det gäller att kunna lyssna på hennes bladder. Tro mig, hon blir underbar! Saknar henne otroligt mycket, hatar min nya engelskalärare. Min mormor som inte läst engelska (vad jag vet?) uttalar bättre än henne. Uäääk. Tänk er svengelska med försök till någon slags brittisk accent. Man uttalar ju home precis som det stavas i stort sett, men hon säger hum. Alltså, lär dig prata kvinna. Haha...

Slutar ju tidigt idag så hinner ta tidiga bussen hem om inte pappa kommer och hämtar mig. I sådana fall går vi och lunchar på stan, kanske nån buffé eller så. Annars käkar jag nog på Subway som jag brukar göra på fredagar haha! 
Sen ikväll bär det av till min bästa vän Alina. Vi ska tvätta bussfönster har jag för mig att hon sa, sen ska vi nog troligtvis till Benny. Länge sen jag träffade Avesta folket, saknar er som tusan! :(
Nu ska jag fortsätta hungra ihjäl mig. Fred ut dudes! 

Cancer.

Det är någonting som inte borde existera. Det är nog bland det värsta som kan hända en familj. Eller person. Tänk, vem som helst kan få det. Som den här killen. Sebbe. Varför får just han det och inte nån anna? Varför får inte nån som mördat nån det istället? Som exempel Anders Breivik. Nu menar jag inte att man ska önska cancer på nån. Jag menar bara att cancer borde fan inte finnas. 
Min morfar dog i cancer. Jag var bara 3-4 år så jag minns inte så jätte mycket av honom. Men visst saknar jag honom ändå. Varför dog just han? Varför inte nån annan?
 
Försök att tänka hur det vore att veta att man skulle dö. Att planera sin egna begravning. Att veta att jag kanske bara har en månad kvar av mitt liv. Att ligga i smärtor dag in och dag ut. Att inte kunna leva som alla andra.

Om jag någon gång fick en önskan, var det att cancer inte skulle finnas. Visst skulle man tänka på att få oändligt med pengar och så, men det är tusen gånger viktigare att få bort cancern. En dag ska den bort.

Här är artikeln om Sebbe.
http://www.gp.se/nyheter/goteborg/1.115826-sebbe-visste-att-han-snart-skulle-do?ref=fb
 
 

Du försvann, gled ur min hand.

Godmorgon!
Har för tillfället mentorstid, känns ganska ovärt. Sitter bara och pratar om ingenting anser jag , haha. Men det är väl ganska viktigt egentligen! 
Idag slutar jag kring halv 3. Antingen tar jag halv 3 tåget om jag får går tidigare eller så blir det halv 4. Men ska försöka hinna ta halv 3 tåget med my dude Emilia! Ska även föröska hinna med 4 bussen ända hem till lilla Möklinta. Och seeeeeeen på kvällen har jag riding. Ska såklart rida min lilla Istra :D
 
Nu ska jag plugga lite matte innan provet, chingeling! 

Hungryyyy.

 
Weeeeeeeuu!
Sitter i skolan och har matte. Alla håller på igenom primtal osv, och jag sitter bara här och degar. Är sjukt trött och vill bara hem typ. Har lunch sen idrott och efter det slutar jag! :DDDDD
Vet inte vad jag hittar på efter skolan, kanske träffa nån eller så. Men klockan 6 har jag träning!
 
Mc-random-5-53_large

:)


Mini-besök.

När pappa ändå skulle upp till Avesta för att simma lite passade jag på att hänga med och hälsa på min älskade Alina! Var där i kanske 1,5 h eller så, bara snabb visit. Men vi han flumma runt och skrika som vi alltid gör, haha. Folk lär ju tro att det är ett dårhus i lägenheten! Vi tittade på lite dräkter osv till halloween, dock vet vi inte riktigt vad vi ska vara. Vi har hittat några olika saker som passar ihop med varandra, men den svåra saken är ju att bestämma vilken/vad.

Nu ska jag hoppa ner i duschen, sen krypa ner i sängen. Håller på somna!

Själen av en vän.

Haft en super trevlig helg i Stockholm, måste dit igen snart. Saknar mina kusiner och kusinbarn redan!

Idag har vi haft öppen restaurang på skolan. Var ganska kul förutom att det kom lite gäster. Jag fick ansvaret för att välkomna gästerna och visa vart nånstans de skulle gå osv. Och det kändes inte riktigt som att den uppgiften passade mig eftersom jag stup i kvarten stod och gäspade. Var tvungen att trycka i massa sockerbitar i munnen för att hålla mig vaken haha!
Efter skolan var jag skit trött och hade ont i huvudet. Så skippade träningen och åkte hem istället. Och inte blev huvudvärken bättre då(!). Knäppte på en Star Wars film bara för att och vilade lite under ögonlocken. Nu har det släppt lite men har fortfarande ont. Ska väl tvinga i mig en ipren, vet inte varför men jag HATAR verkligen att ta värktabletter. Känns som man är svag då, alltså lame typ. Haha..


Nu ska jag gå och brusha tänderna och hoppa i sängen, klockan står på 05:15 imorrn. Wehoo, sovmorgon i en kvart haha!
 

Mot Sala!

Sitter på tåget nu och dunkar gangnam style! Blev as taggad på att dansa haha. Även fast vi kom iväg lite sent till stan så hann jag shoppa. Köpte ett par nya vita converse eftersom mina är mer brun/gråa än vita. Sen två linnen med tryck, ett rasta skal till iPhonen och ett par kors-örhängen i trä. När jag köpte linnena fanns det grymt mycket piercingar och töjningar där inne. Blev lite sugen på att köpa en liten töjning till öronen, men gjorde inte det. Tycker det blir fult när man inte har dom i. Liksom fladder-öron haha!

Kan slänga upp bild om jag kommer ihåg det ikväll. Puss!


Shopping!

Nu har vi fixat oss, Linnea ska bara bada lite snabbt. Hon hällde mjölk i håret så det är alldeles kladdigt. Sen så drar vi in till stan och shoppar! :D
Mitt tåg går 13:44 och 16:00 ska jag vara domare ute på liden. Måste ju tjäna lite cash ;)


Shoobree.

Vad händer jao?
Vaknade för drygt 2 h sen. Har hunnit äta en rejäl frukost och tagit en dusch. Nu ska vi dra oss in till stan och sedan vidare till Nacka för att ta hand om Linnea! Hörs senare.
Fred ut.


Noeva Estocolmo.

Är i Stockholm nu, eller rättare sagt i Akalla hos Jenny och Said. Vi har lite fredagsmys med frukt och chips. Har snart tryckt i mig en hel skål med blåbär så får se hur min mage mår sen haha!
Just nu står Jenny och gör kycklingwok, luktar super gott! Senare ikväll ska vi kolla på lite film och ta det chill. Alla tre är helt färdiga sen jobb/skola. Imorrn ska vi vara barnvakt åt Linnéa, weeeeo :D

FREDAG.

Äntligen fredag, weeeeeeu!
 
Världens-sämsta-låt-som-man-alltid-får-på-hjärnan-heheheheheh

Sjukt skönt att få lite ledighet. Idag efter skolan tar jag tåget till Stockholm för att umgås med min kusin. Jätte länge sen vi träffades så ska bli super kul att komma dit! Vet inte vad vi riktigt ska göra, ska iaf vara barnvakt på lördag åt mitt kusinbarn Linnéa. Sötaste ungen som finns!
Red ju som sagt igår, gick inte lika bra som förra gången. Hade såklart Istra! Hon jobbade på och trampade under sig riktigt fint men hon var inte så arbetsvillig som hon brukar vara. Hon gjorde små skutt upp i luften, bet tag i bettet och var lite halvseg. Men på slutet gick hon jätte fint! 
 
Kommer säkert blogga på tåget, fast ska försöka fokusera på att jobba med matten. Vi hörs!

Fuck it.

Dålig dag idag. Trött. Sur. Deppig. Har ont. Blöö. Vill bara hem.. :(

Tänkte tipsa om en bra låt, tycker den är as bra. Man känner igen sig själv ibland.


Tröttpunktse.

Hola amigos!
Ligger för tillfället i sängen med världens smärtor i benen. Körde hårt på träningen, började nästan gråta ett tag. Värsta crybaby.
Iaf, idag har det inte hänt så mycket. Haft svenska, matte och idrott. Gick 2.6 km idag så kan även vara därför mina benhinnor är kaputski. Av någon anledning gör det ondare att gå i rask takt än att springa...?
Efter skolan träffade jag Emelie och frida på stationen, blev super förvånad att se dom där haha! Sen hängde jag på Martin och sen drog jag på träning. Och nu är jag här!

Imorrn är det ridning, weeeeeeu!! :D ska ha min lilla favorit Istra. Hoppas det går lika bra som förra gången!
Nu ska jag sova, puss!


Best feeling.

Tumblr_m9j085xm3x1qcegzdo1_500_large

Hurtig.

Nyss sprungit 4 km efter landsvägen. Gissa om jag fick ont i benhinnorna? Höll på dö! Värker fortfarande :(
När jag kommit halvvägs började det ju självklart spöregna, var som himlen öppnade sig. Så nu är jag totalt dygnsur. Blir att ta en varmdusch sen plugga lite matte!

Ikväll kommer alina och håller mig sällskap under vm matchen. Weeeeeu :D


9/11

Lämnar en tanke på alla sörjande. Minns dagen som om det vore igår.. R.I.P alla som fick sitt liv fråntaget den 11 september 2001 ♥

             









Studiebesök.

Hallå hallå!

Har inte orkat blogga under helgen eftersom jag inte direkt gjort något speciellt. Filmkväll i fredags med några goa tjejer, hade jätte mysigt! Sen på lördagen sov alina hos mig och vi låg och kollade på gamla videofilmer från när jag var liten. Hade ju lite roliga uttal osv, eller vad säger du alina? GÅMMISNUDD?! Haha!
I söndags spelade jag match med laget mot Västanfors. Förlorade med 1-0 på ett jävla straffmål. Domaren kan ju ta och kolla om man kryper in i straffområdet. Så jävla lågt! 

Aja, för tillfället sitter jag i skolan med Krisitna och väntar på att lektionen ska börja. Ska ha barkunskap idag också. Sen på eftermiddan ska vi på besök på cirkus och kolla in baren och prata med dom osv. Ska bli super kul!
Tumblr_m7bavzfpkj1rqer71o1_500_large

Natthumor, haha!

 
Omg, dör så jävla rolig! HAHAHAHHA

Red velvet cupcakes.

Testade för första gången att göra red velvet. Gjorde efter ett tårtrecept så det blev sjukt mycket cupcakes. Tror det blev 24 stycken så kan ge bort lite ;)

Dom smakar himmelskt gott och med crème cheese frosting blir det ännu godare!


Det bästa med att vara "bagare".

Man får alltid smaka på smeten och frostingen! Lägger snart upp bild på cupcakesen :)

It's friday, friday.

Äääääääntligen fredag! Tack och lov!


Slutar alldeles strax engelska lektionen. Skickade nyss in inlämnings uppgiften. Skönt att inte behöva ta med hem och jobba. Dock har jag lite matte att jobba igen eftersom jag var sjuk i onsdags. Eller sjuk och sjuk, hemma pga handikapp. Haha!
Slutar 11:40 idag så hinner med tidiga bussen ända hem till mig. Ska baka lite cupcakes till mammas middag som är på lördag. Sen när jag är klar med det sticker jag till min andra halva på filmkväll! Troligvis sover vi hos mig sen på lördag för vi ska fota massor osv! Weeeeeeeeeeeeeuuuu som vi brukar säga haha :D
 

Skoldata.

Fick nyss skoldatan. Fulaste och äckligaste jag sett. Haha, värsta PMS dag idag. :)))))))))

Inte min dag.

Sitter på tåget just nu och är dö trött. Tänkte lyssna på lite musik men neeeeej. Självklart glömde jag hörlurarna i mammas bil. Åh så sjukt irriterande...!

Nu kommer det ta en evighet att komma till skolan. Blööööö. Vill bara gå och lägga mig igen. Riktig tpl dag idag :(


Braaaaa tag sen.

Känns som jag alltid har den meningen i rubriken haha. Iaf, nu tog jag tid och satte mig vid bloggen. Är sjukt länge sen jag bloggade har jag märkt, men har haft lite mycket på sistone. Skolan har börjat (som jag för övrigt älskar!), hänt lite tråkiga saker och helt enkelt inte haft tid/lust eller ork. 
Men just idag har jag tid, lust och ork eftersom jag är hemma från skolan. Hade match igår och kände av benhinnorna och låret/en som jag sträckte förut. Hde väldigt ont på vägen hem och när jag vaknade imorse så kunde jag inte resa mig. Fick en ipren av mamma och somnade om. 

Nu kan jag gå runt någorlunda normalt men har fortfarande ont. Blir väl att bara dega hemma idag!

RSS 2.0