Vaaaarmt..!

Sjukt varmt ute, iaf om man spelat match. Förlorade med 8-3 men jag gjorde mål, igen! Och det var exakt likadant och på samma ställe som förra gången. Får väl bli min gest typ haha!

Nu ska jag hem och plugga. Två prov och 4-5 inlämningsuppgifter... WOHO!


"är det bara jag som vill bli gravid?"

Varit på middag hos Björn med la familia och åkerfeldtarna. Ätit gott och tagit en promme till Ica med Martin för att köpa jordgubbar. Kommer sitta fastklistrad på toan..
Hade lite esc mys, fast vi kollade mest på våran älskade William Spetz. Meningarna "oh sorry", "jag ska inte säga o-ordet" och "William, springer du med dina organ?" har snurrat runt hela kvällen. Love it!

Nu ska jag sova tills jag vaknar, alltså nada alarm. Match imorrn! Woopwoop.

(bilden ska föreställa, enligt mig och Martin, sverigedemokraternas firmabil) :PpPpPpPpPp


Fitness, it's ma' thäääng

Sovmorgon, men struntar i den. Sitter på en försenad buss, men gör inget! Har cykelbyxor och långt linne idag, ser ut som jag ska gymma. Haha! Så hurtig är inte jag ;)


Det är som jag vaknat, varje lag förorsakat.

Satt för några timmar sen på intensivkurs för övningskörning. Drar slutsatsen att det var varmt och rumpan ömmade.

Nu ska jag få lite sömn. Imorrn är det fest!


Sjuuuuk.

Är hemma och är sjuk, yaaaaay! Eller inte.. Alina kanske kommer hit ikväll och fiskar. Åh vad mys! Typ kötta kakor och meta. Mums!

Idag har jag i stort sätt bara sovit och tagit ut kaninerna. Dom kommer väl rulla fram ikväll med tanke på hur mycket gräs det är i deras hage. ;)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1963621/images/2012/pic_203496469.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1963621/images/2012/pic_203496539.jpg" class="image">


"restaurang besöket"

Glömde skriva om restaurang besöket som mina tokiga kompisar hade fixat!
När vi skulle åka iväg till "restaurangen" så fick jag sätta på mig headset, hörselskydd, igen tejpade solglasögon och ett påslakan över huvudet. Sara filmade mig samtidigt och jag började bli misstänksam. Alina drog på världens musik och vi åkte iväg i bilen. Tror vi åkte i ungefär 10 min, hade ingen tidsuppfattning.
När vi kom fram så fick jag gå upp för en lååååååång och knarrig trätrappa. Vid det här laget började jag ana vad som skulle hända. Höll på slå ihjäl mig ett par gånger eftersom jag inte såg trappstegen. När jag kom upp slet alina av mig sakerna och sjuuuukt många människor skrek grattis omkring mig. Jag höll seriöst på att börja gråta, haha. Emotiongirl!
Alla började krama mig och sen körde festen igång! Alina och allihopa hade planerat festen i nästan 2 månader, och jag visste inte ett skvatt!
Kan bara säga att jag älskar er sjukt mycket, och det var den bästa "födelsedagspresenten"! <3

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1963621/images/2012/pic_203406186.jpg" class="image">


Jaga bollens mamma!

Spelar match idag mot syrianska. Och vet ni vad? Jag gjorde mål!! :D överlycklig!!!!!! :DDDDD

Nu mår jag piss eftersom jag har en förkylning i kroppen. Och envis som jag var skulle jag spela matchen. Tror inte det blir skola imorrn om jag mår såhär. Slår stopp i halsen och får ingen luft, feber, snuvig och svullen i ansiktet. Åhh :(


Hallå där!

Glömt av bloggen lite efter Österrike, hehe. Kör igång igen nu! :)
Håller på fixa mig hos alina med Sara och Ida, ikväll ska vi på restaurang och fira mig! :D


Dubbelrum för en, tack.

Ligger för tillfället i en dubbelsäng på hotellrummet. Känns lite smått ensamt..
Hade iaf det awesome på LMFAO, fyyyyyfan vad mycket folk! Men ack så värt de var. Åh, så sjukt grymt!!
Köpte en sexy and i know it t-shirt. Kommer nog bo i den, hehe ;)

Kanske bloggar mer imorrn innan vi flyger till Österrike, annars hörs vi på torsdag kväll! Godnatt :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1963621/images/2012/pic_201254846.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1963621/images/2012/pic_201254846.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1963621/images/2012/pic_201254846.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1963621/images/2012/pic_201254846.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/1963621/images/2012/pic_201254858.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1963621/images/2012/pic_201254858.jpg" class="image">


Hej jag bor i Klimutta!

Försöker packa till Österrike, men det går inge vidare bra. Ligger nämligen på golvet och är allmänt sur och bara blöööö. Typ fml, tpl och åh, orkar inte!

Vet inte hur jag ska göra efter lmfao imorrn. Alina ska åka hem och eftersom jag ska till Stockholm dagen efter också vet jag inte om jag ska stanna kvar eller inte. Får se hur jag gör.. Aja, ska fortsätta deppa nu. PUSS HEJ ALLA GLADA JÄVLAR


Kick out the epic motherfucker.

Spelat in mig själv och Emilia på datan, lyssna på en kanditat som pratat om ett mord på en pojke, ätit sushi som min bästa korean bjöd mig på, har NP i matte och total kuggat, skrivit om rökning och solat ute i gräset med classmates. 
Lagom dag, mer imorgon. Eller hur var det nu? Måste vara sol imorrn, vill ha shorts!

Stronger than before.

Det känns bra att veta att jag är starkare nu, att jag klarar av mer. Jag är bättre utan allt gammalt skit jag gått igenom. Jag kan stå på egna ben, men om jag ingen skulle orka det så har jag kompisar som agerar kryckor åt mig. Visst saknar jag det nån gång ibland, men fan vad jag mår bra nu!

 


Schteker.

Ligger och steker på Alinas balkong, fan vad härligt väder! 
Igår hade vi skitkul, skrattat massor och varit med massa härliga människor. Åkte aldrig till Avesta eftersom vi hade så kul, haha! Sen vill jag bara säga att det var jävligt roligt att hoppa på biltak, så ni vet. Inte ett dugg fjolligt!

RSS 2.0