fett ös

ös i morgon
ös i övermorgon
ös i överövermorgon
fett ös

T-orsdag

långdag idag i skolan, riktigt segt, hände inte så mycket där förutom nåniting med spya och nackspärr på lunchen. efter skolan gick jag och eddie och satte oss på en mur och schtekte. sen drog jag och köpte en french hotdog och gluffsade i mig. det är nog bland det bästa jag vet!
korven tog slut och mamma skjusade mig till sorf där jag red bebis. för en gång skull red vi ute i stora paddocken och han var sådär lagom idag. han var lite seg, men ändå pigg. han var ganska pigg men ändå seg. ja, han var sådär mellan-aktig. han fick bara damp en gång.

nu måste jag ta mig i kragen och plugga asset av mig för imorrn har jag tyska prov. och jag har inte pluggat någonting.
shitshitshit


:(


min kanin har blivit sjuk, och såhär känner jag mig just nu. :(

mamma ska ringa veterinären imorrn och fråga om råd, men vi tror att han fått i sig för myckt gräs eller så. han ligger i sitt bo hela tiden uppburrad och vill inte äta. som tur är så dricker han lite ibland, men imorrn ska mamma och jag köpa annanas juice till han så han inte är lika hård i magen som han är nu. hans (ursäkta) bajspluttar är minimala jämfört med tuffs. visst, han har alltid haft små bajspluttar men nu är dom extremt små. knappt så man ser dom.
men vi får hoppas att det inte är något allvarligt med honom. får se vad veterinären säger!

pääääron

slutar om 5 minuter, riktigt soft!
min snälla pappa ska komma in och hämta mig vid 3, så jag hinner väl glida runt lite på stan eller i skolan. men vet ni vad som är dåligt med förkortningar? jo, det ska jag berätta för er. arvid har lärt pappa att k är forkortning för okej. så pappa skriver alltid k.
woho
i just got kad


utvecklingssamtal


hade utvecklingssamtal imorse och det gick bra tror jag. jag var inte underkänd i något ämne.
för övrigt så sitter världens drygaste person bredvid mig och försöker blogga. haha, nej men när jag skriver det här inlägget så sitter han och skriver fel bokstäver.
hejdå

Mycket att göra

Mitt "schema" är fullspäckat denna vecka. har någonting att göra VARJE dag.

Mycket att göra, men det ska bli kul!


sommar♥

sitter med datan ute hos kaninerna och myser. så himla skönt väder det är idag! en sådan här dag borde krilleboi säga "chacha solen steker". förresten, vad hände med han? tog några bilder med webcamen på kaninerna och jag fick världens gulligaste bild på Tuff.

är han inte bara försöt? visar typ alla sina dubbelhakor


Lördag bree

jag har huvudvärk och svullen hals. sen så hör jag inget heller.
livet är bra underbart!
ikväll blir det grilla, soft?

The clothes


T-shirt från h&m - 99kr

Jeans shorts från NewYorker/Fishbone - 199kr

Gult nagellack från Kicks/Isadora - 49kr

Köpte inte så mycket, hittade inte direkt någonting. Men jag är nöjd med jeans shortsen! Trodde inte dom skulle vara så billiga eftersom dom var så snygga. :)

har gått och blitt sjuk

åh, så himlans underbart med feber. mumms säger jag bara
nu ska jag ut och mata kaninerna, och sen ska jag vänta på eddie som kommer ikväll.
puss!

mycket pack, mycket cash

har packat tusentals kassar idag på ica, snacka om jobbigt! min rygg/ben/hälar/knän/armar är helt förstörda. fast det är värt om man får 104 kr i dricks tycker jag :D
sen så red jag på bull klockan 17:40. det gick sisådär, jag kände mig trött och lite "småborta" så ibland blev det för mycket fart emot hindren. men han hoppade jätte fint annars! efter lektionen gick jag och myste med min bebis. stod och kramade honom lääääänge och det kändes som jag fick kramar tillbaka.

imorgon åker mamma och pappa till london och blir borta ända tills på måndag. kommer kännas lite små tomt, men som tur kommer min prutt hem till mig!
nu ska jag ta och sätta på någon film och mumsa i mig resten av alla popcorn som jag har poppat. puss!

skriver ett inlägg imorgon om kläderna jag köpte igår i västerås

Tisdagkväll

Det gick sisådär att rida idag på Brolle. Han var väääldigt envis av sig och det var inte så lätt att få honom att gå fram. Men på slutet i galoppen så gick det ganska så bra och han lyssnade. Jag ska kanske dit och rida på fredag också om jag har skjus. Brolle var i alla fall jätte mysig. Tror jag aldrig sätt en häst som stått stilla sådär, eller jo det har jag. Men han stog väldigt stilla. :)
Nu ska jag kolla lite på tv eller film och sen sova. Imorrn ska jag till västerås med Farmor, Johanna, Terese och Sandra för att äta på kinarestaurang och shoppa. Får hoppas att jag hittar något bra, känns som jag inte har nå kläder alls i garderoben. Ändå så är den knökfull..


dålig mobilkamera, men såhär ser min garderob ut nu!

HjälparN

nu ska jag strax åka in till sala för att rida → Amanda Nordströms ← häst Brolle. Hon har brytit handen och har gips så det är nog inte så lätt att rida då. Så då ska jag komma och hjälpa till med det! Vet inte om hon kommer ta bilder eller så, men vi får se. Kanske kommer upp någon bild här.
Får hoppas det går bra bara. Men det borde det ju göra :)

filmkväll med bästa



första dagen på lovet

UNDERBART!

fin bild, eller vad säger ni?
börjar lovet med att duscha och sen kommer alleballe och hämtar mig på peden. vi får se vad vi hittar på, kanske tar lite kort eller så. puss!

skavsår är det bästa jag vet..

..eller inte

mina fötter är helt sönder och jag har myggbett över hela mig stjärt, riktigt charmigt.
jag hade iaf jätte kul idag på kursen, fick lära mig massor om barn/ungdomar och hur det är att vara ledare. nu förstår jag att det kan vara jobbigt för våra tränare. vi hade teori/fika/praktik/teori/lunch/praktik/teori/fika/teori. vi började klockan halv 9 och slutade halv 7. och halv åtta hade vi träning med vårat lag. så idag har jag tränat totalt 5,5 timmar. är helt slut i kroppen nu, så jag ska ta och kolla på film. sen ska jag sova!
imorrn ska jag nog till alina på dagen och sen kanske min kära pojkvän gör mig sällskap på kvällen. godnatt!

Happy Birthday!


Grattis på födelsedagen Emilia!
Hoppas du får en super duper härlig dag. Nu är ju även du "ett år" äldre än mig, så nu kan du reta mig för det. Haha, byxmyndig och moppelovlig (även fast du inte ska ha moppe då). Du kan nog få skjus av mig om jag skaffar epa. Jag hoppas du blir glad för din present som du kommer få sen, du pratade iaf om att du ville ha en sådan sak. Tyvärr får du ingen cupcake idag på träningen, men du kan få den på onsdag istället.

Jag älskar dig min vän, och grattis igen! ♥

underbara solen


                ph; försök till en snygg tummen-upp gest, men det sket sig

kom hem från eddie för en timme sen ungefär. gud vad fint väder det är!
tyvärr börjar solen minska mer och mer nu, men det är underbart ändå. hoppas det blir lika fint väder imorrn när jag ska på ledarkurs. ska bli kul, men lite drygt att vara i västerås från halv 9 till halv 7. sen efter kursen ska jag till träningen och träna med världens bästa lag. måste komma ihåg att sjunga för emilia imorrn, hon fyller ju hela 15 bast! grattis vännen :D


någon som har 25.000 i bakfickan?

snacka om att jag vill fylla 15 år nu och ta moppe/epa kort!!
sitter och tittar runt på blocket och hittat massor med finfina pärlor. hittade en volvo 240 med reg. nummer GAY, vadå kul? sen var den aaaaaaaaaaaaaaaaap snygg så nu vill jag att pappa/mamma/släkten ska köpa den. tror den kostade runt 25.000, heheheehhehehhe. men den var iaf inte lika dyr som vissa andra bilar som kostade runt 40.000. lite väl mycket, eller vadå?


pärlan! snääääääääääääälla pappa?


@32


sitter i sal 32 och har teori på idrotten. vi har en sygg vikare istället för lilla maria, ohyes?
idag ska jag ta tidiga bussen hem och sen in till stan sen ikväll och sova hos eddie. får väl se om jag bloggar sen, vi ska ha "filmkväll" så får se om jag hinner.
nu ska vi ha spela orienteringsspel på idrotten, SKIT KUL!

markarbete på ridningen

idag hade vi hoppning på ridningen, gick ganska bra fast jag hade en överladdar bull! fast jag tycker ju bara det är kul. han var inte så pigg att det inte gick att göra någonting, utan man kunde jobba honom och han ville arbeta nedåt och fram. vi hoppade i alla fall bana på kanske 50 cm (markarbete). bull och jag kom emot ett hinder och när det var två galoppsprång kvar tills han skulle hoppa så hoppade han, så det blev värsta florishoppet. åh saknade bebis♥. jag slog i hjälmen/huvudet i bulls nacke så hjälmen åkte ner över ögonen och jag åkte framåt i sadeln. det gick bra och bull fortsatte galoppera med mig på ryggen som fixade min hjälm som satt på trekvarts. sedan fortsatte vi bara banan men det gick kanoners!

Floris som en gång stod på sorf. han var min favorithäst och har lärt mig massor!
saknar dig prutt


shorta, kavaj och rrrrröda byxor

dålig låt, men den fastnar tametusan på hjärnan hela tiden!

ganska soft dag idag. hade "sovmorgon" till halv 9 då klassen skulle på skolbesök hos kommunen. så himlans tråkigt, det ändå jag satt och gjorde var att knäcka alla mina lämmar och nacke och glo på gubbens darrande händer. sedan efter han pratat i tuuuuusen år så gick vi ner i arkivet där det fanns gamla betyd och bilder. jag ville kolla vad mamma och pappa hade för betyg när de gick ut men tanten som var där nere och väste att det kunde vi kolla på när dom hade "utställning" eller något sånt. värt att ens låta oss gå in i arkivet?

sen hade vi engelska och matteprov. jag tror det gick bra, men när jag tycker det så brukar det vara tvärt om. brukar ju sluta med -G. aja, vi får väl se vad farbror tomas tycker!
sedan knaprade (victoria skjusade mig och signe samtidigt på cykeln, cool tjej) vi vidare till brandstationen där vi fick testa på att släcka med filt, hjärt- och lungräddnin och kolla på hur alkohol påverkar trafiken. dom demonstrerade även hur dom klipper upp ett tak på en krashad bil och räddar personen innuti. jag tyckte det var kul men jag störde mig så jäkla mycket på tanten som sprang runt och tog kort överallt med sin superballa kamera. wohooo, vi bugar ers majestät! till råga på det så tuggade hon frenetiskt på ett tuggummi så alla hennes dubbelhakor dallrade. ha-ha


onyttiga tjejen


sitter och äter vanlijkräm typ, eller det är margarin blandat med strö- och vaniljsocker. sååå gooottt! fast mamma sa förut att det var dåligt för hjärtat. äh, what ever!

skype

börjar bli riktigt arg nu på skype. pappa är i ryssland och han har skype precis som mig, och det är ju billigare att ringa via skype än telefonen. men så är det ju att min mikrofon funkar överallt, förutom på skype. det är skapligt irriterande så nu ska jag ta hjälp av alina eller någon annan skype-kunnig imorrn så jag kan prata med pappa imorrn. nu ska jag gå och lägga mig, godnatt!


ching chong

har ätit thaimat från sakon thai för ett tag sen, gooooooooooooott

skolan knallade på idag som vanligt, fast jag var nog lika sur och bitchig som vanligt. hade tänkt att jag skulle ta upp matte boken och jobba lite i den, men som vanligt så fastnar jag vid datan. men den här gången har jag en liten anledning också. eddies mamma och kristian ska gifta sig i sommar och jag hörde en fågel viska i mitt öra att de ville ha någon som kunde sjunga eller spela på bröllopet. jag har ju gitarr så jag skulle kunna kompa, fast jag är ju inte världbäst på det, men ändå? visst, jag kan sjunga också men jag har ganska dåligt självförtroende så vet inte om jag skulle våga. jag har ju sjungit med jennie på åkra för 6:orna förra året men det var länge sen!

måndag.


inte hänt ett piss idag. bara gått i vanliga skolan och surat känns det som.

igår vann vi med 4-2 mot heby, riktigt kul! men det var tack vara mig som vi släppte in målen. eftersom hebys spelare var typ asbreda, snabba och antagligen hade mer erfarenhet än mig så var det bara att putta bort mig så var det bara att skjuta i mål. jag spelade då vänster back och det var verkligen inget för mig. ioförsig så har jag spelat vänsterback mycket men jag föredrar att spela mittback eller mitt mitt, annars funkar inget typ. det ända jag lyckades göra bra som vänsterback var en löpning/"jagning". enligt emilia kom jag i kapp och sprang ganska fort, det trodde ni inte om mig vavavava? ;) haha
i andra halvlek fick jag byta till "stötande" mittback med tova och det fick kanoners. emilia och sigge gjorde varsit mål, congrats! fast jag tycker synd om emilia som blev knuffad ut på asfalten bredvid planen och skrapade upp hela armen.

kötta, eller?

match idag mot heby på tegelvallen, ska man kötta?
just nu känner jag mig inte ett dugg taggad, är sorgsen och så. men vi får väl hopppas att det ändras till klockan 7. nu ska jag trycka i mig mera kakor och få ångest. chiiing!


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN


ja må hon leva,
ja må hon leva,
ja må hon leva ut i hundrade år
javisst ska hon leva,
javisst ska hon leva,
javisst ska hon leva ut i hundrade åååååååår!

grattis på födelsedagen min fagra vän. nu är du byxmyndig, kan köra moppe myndigt och 1 månad äldre än mig. hoppas du får en super duper bra dag och att du blir glad för min present. visste inte riktigt vad jag skulle köpa, men du sa att tanken räknades.
jag älskar dig victoria grace olivas persson och grattis! ♥

awesome!

hade helt awesome hemma hos alina igår och idag. tror jag inte skrattat så mycket på ett jäkligt bra tag. det roligaste var nog den pruttade delfinen och den där cp gubben som ringde och skrek. haha! :D
sen när vi skulle cykla i krylbo skulle vi upp på en bro och cykla över järnvägen. jag kom väl ungefär upp halvvägs med min cykel och sen fick jag panik och typ tappade cykeln. haha, alina kom till undsätting.
älskar dig din handikappade prutt-fia! ♥

ikväll ska jag bara chilla hemma och ladda upp för morgondagen då jag ska spela fotbollsmatch med u-laget mot heby. tror inte matchen började förns 7 men aa. ska hopppa ner i duschen nu, är bara lite lagom snuskig. puss!

Mot krylbo på moped


snart kommer alina och hämtar mig och då sticker vi till krylbo!
sedan vidare till borlänge där alina den fina ska ta navelpiercing. usch, kommer spy när dom gör det på 'na. är så känslig att se folk "lida". skriver kanske något mer ikväll, fast jag tror inte det.
puss!

prutt är här


just nu känner jag såhär med matten. hatar jäkla 3x+5y - (x - y)
ÅH

ridningen gick väldigt bra idag. taizon lyssnade bra på skänkeln osv men var lite pigg efter en tjej ramlat av. han hoppade runt och skrek lite men så brukar det ju vara. satt bara lugnt ner och jobbade hon extra mycket i galoppen. efterås var både han och jag riktitg trötta, och svettiga! haha, blöta små grisar.
nu är eddie här och vi ska äta kakor. happy time, ohyeah!

imorrn kväll/natt sover jag hos alina uppe i krylbo. vi ska åka moppe upp dit och sen ska hon pierca sig i naveln. jag kommer väl agera "håll-i-handen-tjejen. sen ska vi käka pizza och softa resten av kvällen. men nu ska jag äta kakor, puss!

Helt slut


åh, ge mig glass nu. ätaätaätaäta!

är helt slut i kroppen efter träningen idag, hur dålig kondis får man ha?
vi spelade match mot damlaget sista halvtimmen. det var kul och jag beundrar verkligen evelina eller vad hon hette som spelade mittback i samma lag som jag var i. hon hade extrem bollkontroll och vände på en 5 öring med bollen.
nu ska jag fortsätta plugga vidare och sen tar jag nog och knyter mig för kvällen!

HATAHATAHATAHATAHATAHATA

åh vad jag älskar so ♥

Tisdag - Ensam tjej

sitter för mig själv på en bänk i skolan. mobbad som jag är så vill ingen vara med mig, haha.
när jag kommer hem ska jag säkert laga mat eftersom mamma skickade sms till mig nyss och bad mig ta med mig hk boken med mig hem. jaja, vad gör man inte för sin mor?
sen så måste jag plugga ikväll, har ju so prov imorrn (skrev fel förut) och jag har inte pluggat någonting typ. eller jo, jag har pluggat men det slutar alltid med facebook eller film. great hu?

Sångkarriär?


nej, inte direkt. har tagit en liten paus från mitt pluggande och börjat spela gitarr och sjungit lite. har spelat in massor men det låter inte som jag. haha, varför sjunger man så snyggt i sitt "huvud" och inte "öppet"?

Oh boy, vilket vackert väder!


                                          ph; min fina kermit klein tröja!

sitter och lyssnar på peps persson medan jag pluggar SO. det spritter i min kropp och jag vill bara ut och GAAAAAAH, springaspringaspringa!
tycker faktiskt sommaren kan komma nu så man kan gå runt barfota.

ska fortsätta plugga nu, pussen

Måndag morgon


himmlans underbart att det är måndag morgon.
usch nej, vill bara ligga i min säng och sova.
igår på träningen gick allt bara åt helvete. jag var trött, på dåligt humör och ingenting funkade. jag var helt ofokuserad och orkade ingenting. sen skrek jag och var allmänt dryg, fy satan.
kul att serien börjar om 4 veckor, och vi har itne ens ett lag. mums..

idag händer väl inte så mycket. det är skola, sen ska jag väl hem och plugga So eftersom jag har prov imorrn. woho, emmy har inte pluggat någonting!
tummen upp därva?

hemkommen!

sitter hemma hos eddie och småskrattar hos honom. har en film där han blir busted, haha!
i alla fall, jag köpte inte så jätte mycket i västerås idag. köpte en piké tröja på hööks för 199kr tror jag, är inte helt säker på priset eftersom jag inte har kläderna här. sen köpte jag en magtröja från h&m och en tjocktröja med kermit på från h&m. vet inte riktigt priset på dom, men aja!
hittade massor av saker på hööks men orkade inte köpa dom liksom. eller aa, jag har inte behov av dom nu.


tröjan från hööks

Västerås


idag ska mamma och jag åka till västerås och shoppa, ska bli riktigt kul!
ska kolla på en ny säng åt mig fast vi ska inte köpa den idag. sen blir det väl lite mer saker på ikea. vi ska ner på stan också för jag ska kolla på lite kläder också. och sen ska vi nog till djurmagasinet, hööks och glada hästen. ska kolla på lite hästsaker!

men nu ska jag fixa mig, hejs!

fredag kväll.

hade gjort en jätte fin bild till detta inlägg
määäääääääään, den går inte att ladda up. cryface

har nyss ätit sill så nu får man väl hoppas att sommaren kommer snart.
nu bli det call of duty, puss!


RSS 2.0