Woooopsi!

Ett jädrans bra tag sen sist, har haft fullt upp. Har för det mesta spenderat tiden med Alina men även med E en snabbis!
Alina och jag stack till Västerås igår för att shoppa järnet, alina stod för det mesta shoppandes. Jag kollade mest på saker eftersom jag ska till Stockholm imorrn. Hittade ett par skitdnygga jeans som jag ska köpa!

Som sagt sticker jag till Stockholm imorrn bitti och sover över där en, eventuellt två, dagar hos min faster/kusin/kusinbarn. Sen på lördag sticker jag till Avesta igen!
Nu måste jag packa väskan inför imorrn, puss!


Fotografering.

Nyss blivit plåtad med Sara och Alina. Nu väntar vi på att få se bilderna!


Romme alpin.

Skapligt härlig dag med massa skidåkning i backarna! Solen har skinit och det har varit klarblå himmel, helt underbart. Ramlade gjorde jag inte en ända gång, stolt!
Shuba bröt benet sa någon, stackare! Men han åkte runt med oknäppta pjäxor så..

Vid 13:00 satte vi oss på sidan av en svart backe och fikade. Sjukt mysigt! Det var det några turkar som skulle köra störtlopp, slutade inte bra haha. En kille som åkte med blades ramlade och fick skidan i pannan så han fick världens jack!

Åkte mest i svarta backar, åkte faktiskt alla! Nu för tillfället sitter jag på bussen med Anders och vi åkte nyss igenom Hedemora. Ikväll blir det engelska plugg!

 


Romme imorrn!

Åker till Romme imorrn med alla nior på Ekeby, taggad till tusen! Ligger för tillfället fullt påklädd med hjälm, thermobyxor, halsduk, tröja. Aa ni fattar! As varmt iaf, men det kanske inte ät sp konstigt? ;)


Du och jag under täcket, baby


Sleepy.

Trött. Så går och lägger mig redan nu, trots att det är fredag. Kom nyss på att jag har träning. Fan, jag som ville sova länge!
Har iaf åkt pulka för första gången på länge, roligt roligt! Blev blöt på varje existerande del av min kropp. Träffat bästa på kvällen och nu har jag favoritmössan på huvudet. Lika bra att sova med den. Godnatt!


braaaaaaaaaaaaa

400159_287630661296407_157563384303136_815538_269791999_n_large
Cool-accessories-pacman-bra-retro-sex-appeal_large
Etsy-pokemon-bra-930x620_large
420663_247911295287562_127566573988702_578169_2058975898_n_large
Il_570xn.272226909_large
typ jag vill ha?
fet coola
typtyptyp

Macarones

Tredje gången jag bakar sådana här bakverk. Gjorde de senast i somras så det var ett tag sen! Några blev super-perfekta och andra ilte mindre lyckade..

KOM HEM NU

Saknar dig min lilla punkterade pannkaka. Tycker du kan komma hem nu, miss you!!!

Chillar med livet

Helt slut efter shopping i Västerås och sedan ridning. Sov i bilen från v-ås till sorf, inte lite trött nej. Nu ska jag strunta fullkomligt i engelska glosorna och sova! Gangster Emmy.
Godnatt!


Happy valentine's day!


Inte lukta usch

Ligger nysuschad i sängen, typ bästa känslan som finns. Har gått i skolan idag och käkat chips med min kära vän vic, älskar att man kan svulla med dig. Hahah!
Har även dött lite extra på träningen eftersom det kom någon pt/sjukgymnast och visade övningar. Dog ca 2472910 gånger, eller hur Emilia? Nästa vecka kommer hon också.. Fyfaaaan.

Nej nu ska jag sova, alla hjärtans dag imorrn och jag har bästa saken ever..!


Göttans va' gött

Lite varm oboy med vispgrädde och mashmellows sitter aldrig fel efter några timmar ute i det fina vädret. Nu återstår det tråkiga kemiplugget, prov imorrn!


Varmt ju..!

Convers och jätte stort hål på byxorna, trodde det var sommar ute. Tur man har dubbla strumpor!


Nationellaprov

att sitta i 3 timmar och skriva 7,5 sida är inte bara lite jobbigt. har fortfarande kramp i handed. ont i magen har jag också efter alla bullar. haha, aldrig är det bra!

shake that ass

sticker iväg på zumba med jennie istället för att gå på träningen i sala. mamma är superförkyld så hon orkar inte skjutsa mig ändå dit, haha. men aa, lär byta om nu, sen sticka. PUSS HEJ

Fml

Sitter på matten och har ingen lärare, skööönt. Lyssnar på X - ansiktet. Sjukt bra!
Ikväll är det träning så efter skolan går jag hem till mormor och äter lite. Sen ska jag plugga lite, as usual? Haha, hata mitt liv. :)))))


It's teasing.


I am Legend

sov hos alina en extra natt eftersom hon har blivit sjuk. hon ville väl antagligen bli lite exta ompysslad!
vi har degat hela dagen och nu på kvällskvisten har vi kollat på melodifestivalen. DEAD BY APRIL♥
typ orgasm. ååååh! haha

för tillfället sitter jag i soffan med en sovandes alina i soffan. syns att hon har hög feber nu, tycker så synd om henne! men något som är läskigt är att man ser hennes puls på halsen. alltså det bultar äckligt mycket, syns as tydligt..! påminner om när en smittad kvinna i I am Legend ligger på en bänk och man ser hjärtslagen as tydligt. 
alltså jag "freakar" out snart, eller jag gör det redan. haha! SUPER LÄSKIGT. 

flummigt inlägg, kan sammanfatta min helg när jag kommer hem imorrn. puss


hittade två väldigt fagra bilder på mig från i somras/höstas på alinas dator. BLOND♥

Onsdag.

Listat ut hur jag ska dö, träffat systra mi, gråtit en skvätt, haft deeptalk med mami, gjort klart kemin. Godkänd onsdag och nu kallar äntligen sängen. Godnatt!


RSS 2.0