Light's gone, day's end.

Jobbat hela dagen till och från pga alla regnskurar. Jobbade väl totalt 3 h under ca 6 h, dock 1 h lunch. Lyssnat på gamla låtar idag, så som Snoop Dogg, 50cent, Akon och massa fler. Läskiga är att man kan texterna till deras äldre låtar. Haha!

Imorgon ska vi eventuellt jobba igen, beroende på vädret osv osv. Sen drar vi upp till Avesta och tar det lugna puckar. Ska dunka musik i gröna faran och bara vara. Sen på Torsdag åker jag upp till Rättvik och sover hos Marcus tills på Söndag. Vet dock inte om jag åker bil upp med Alina och Hannah eller om jag tar tåget. 
 
Nu ska jag unna mig lite popcorn och mysa ner framför lite OS klipp. Haré gött!

Yo' laffy taffy.

Målar rödfärg för fullt med alina. Som tur är står jag i skyliften och hon under mig, så jag slipper få all färg på mig, hehe ;) Vi jobbar nog ett par timmar till, sen åker vi nog till hällsjön och tar ett dopp! Skööööööönt


Jag. Vill. Ha. Långt. Hår.

Swäg?!


When suddenly on my back i feel a soft touch.

Hälsade på Hannah igår på sjukhuset i Falun. Hon mådde prima och efter besöket blev det Max. Älskade snabbmat! 
Sovit jätte dåligt inatt pga mygg och skit. Är helt sönderbiten över hela kropppen. Ska ta en liten tupplur nu efter ha jobbat 4 timmar. Godnatt(?)

Teddy!

Hänt lite saker de senaste dagarna, speciellt igår då jag hittade en bortsprungen hund på gården(!). Han var klippt som någon pudel, dock såg han ut att vara någon spetskorsning. Vi polisanmälde att han var borta både till Västmanland och Dalarnas polis. Vi ringde flera gånger men de hade inte fått någon liknande anmälning från ägaren/ägarna. Så han fick sova hos oss över natten. Alina och jag "döpte" honom till Teddy eftersom han såg ut som en liten nallebjörn. Han var huuuuur go som helst. Tror jag aldrig träffat på en så lyhörd och snäll hund!

Idag ringde vi igen till polisen och de sa att vi skulle åka in med honom på polisstationen i Sala så fick han bo där för tillfället, eftersom mina föräldrar är allergiska mot pälsdjur. Men innan vi åkte iväg gick jag en prommenad med honom i skogen. Tror både han och jag tyckte det var skönt att komma ut ett tag! På hemvägen stötte vi på rådjur och Teddy började genast gny och spetsa öronen mot dem. Så vi satte oss ner i gräset och iaktog dem ett tag. Sedan sprang de in i skogen och bocken började skälla, och då tyckte jag det var dags att gå hem.

Saknar parveln, så himla gosig och ååh. Han må inte vara den vackraste med sin konstiga klippning, men han var såååå söt! Ska nog kidnappa honom sen.. 
 
 

The dictator.

Alldeles strax kommer Alina och Kjell och hämtar upp mig för att sedan styra volvon mot Västerås! Alina och jag ska gå på bio och se The Dictator. Handlar om nån dictator som får skägget avklippt. Haha, verkade ganska kul. Sen efter bion drar vi hem till lilla Avesta och grillar i skateparken med lite folk!

Imorrn sticker jag med min bror, magda, anton och MackiMacki till en bilträff på Hälla. Bror min ska vara med och sladda och hålla på. Ska bli skitkul eftersom vi inte har åkt så sen han hade duttisen kvar. Gamla goa tider! 

Alla dom murar jag byggt, baby nu rasar dom ner.

Länge sen jag bloggade nu, känner att det inte direkt är prio ett. Även fast jag tycker det är väldigt kul! Har fullt upp med jobb, alina och massa annat.
I veckan har jag hunnit med att jobba och träffat Marcus ett par gånger. Alltid lika mysigt och kul! I helgen har jag lite planerat. Imorrn ska jag och alina eventuellt gå på bio eller sticka ut. På lördag ska jag antingen på bilträff på hälla eller hem till sofia på tjejmiddag. Sen på söndag ska jag på min lillkusins kalas, grabben börjar bli stor!

Nu ska jag knäppa på en film och lyssna på åskan som dundrat hela kvällen!

Johnny, folk är fan helt galna!

Städat min monster garderob idag, fy tusan vad mycket kläder jag har egentligen! Slänge/gav bort kanske 1/4 av allt men har ändå massor kvar. Testade även ett par jeans jag hade kvar från när jag gick i 6an och jag kunde ha dom! Visserligen såg jag ut som en korv då, men men. Har svårt att hitta byxor som sitter bra på mig. Eftersom jag har en redig rumpa + breda höfter och korta ben brukar det alltid sluta med uppvikta byxor. Haha, och det är så fult ibland.
 
Jaja, shit the same! För tillfället sitter jag och lyssnar sönder "Vafan". Grymmaste, bästaste, skönaste låten ever! Snart ska jag fixa en överrrasking, hoppas hen blir glad! :D

Hej hej hej jag är bara fjorton år..

Hittade massa gamla bilder på mig från 2009, alltså det året jag gick i 7an. Kan ju säga att jag förändrats en hel del sen dess. Någon som är sugen på att se en platinablond-fjortis-Emmy?
 

Brumbrum.

Nu ska jag sticka till Avesta för att köpa en ny dator! :DDD Troligtvis blir det en Sony Vaio, men de kanske finns nån bättre. Det märker vi! När jag kommer hem sen kommer jag antagligen sitta och joxa med den. Sen om jag hinner ska jag baka eftersom jag ska sälja cupcakes och dyl på möklinta veckan!


Those hard kisses you give.

Tumblr_m6lu38ruvp1rwv00eo1_500_large

I may fall, but i swear that i help you belive.

Ligger och lyssnar på musik i myskläder. Ska alldeles strax hoppa ner i duschen och sedan ha en minispa-kväll! Idag har alina och jag bara segat. Kollat på pistvakt, bränt fattiga riddare och sprungit i regnet i bara pyjamas. Men för det mesta bara sölat i soffan/sängen, men det kan vara skönt det också!


Finding that special boy, i think I've done that.

532302_10150887817876671_1670796438_n_large
579932_457601777601686_540649801_n_large

Bra jävla tag sen.

Har inte haft en dator sen jag slutade 9an och min blogg app på mobilen vägrar sammarbeta med mig. Så det här med bloggningen har stått still. 
Idag ska jag och Alina vandra runt på powermeet, får se vad vi hittar på!
 

RSS 2.0