löööööööööööööööördag

kolla på vic's match, sen vidare hem till emilia och fixa tills ikväll. sova över där och imorrn är det match!
KAMERAN ÄR SÅKLART MED


torsdag.


im not pretty
im not ugly
im just
me

sov ca 6 h inatt, så himmla mumsigt! vaknade med ett ryck (bokstavligen) vid 05.00, fick sendrag bakpå högra låret och det kändes inte vara lite.
duschade och drog sen iväg till skolan. hade lektioner och så, no shit? var tvungen att skippa ridningen efter skolan eftersom mamma inte hade någon bil så åkte hem. fast innan så köpte heffa och jag en varsin french hotdog, så himmla gott!

nu sitter jag här och mår illa/huvudvärk/fryser/svettas. vet inte riktigt vad det är med mig, hoppas jag inte blir sjuk bara..

juste, om 12 dagar ska jag opereras. SER INTE FRAM EMOT DET

emo

kul att jag sitter och gråter. haha, jävla wimp


mätt som bara den

min dag:
missat bussen
skrivit prov
slutat tidigt
ätit thaimat
faceplantat utan facet i ljushallen
varit med vic
ätit med vic
ätit ännu mera med vic
åkt buss
ätit mera hemma

tjejen som gillar mat. hahahahahha

ny inköpt!


Collagetröja - Cubus/199kr

Pippitröja - Rut m.fl/299kr

Kofta - GinaTricot/199kr

Jeans - Ginatricot/399kr

Trosor - GinaTricot/3st för 149kr

Sen köpte jag även ett svart basic linne från GinaTricot för 99 kr och en skinnjacka från Newyorker för 649kr. Jackan hänger nere och jag är så lat att jag inte orkar springa ner och ta kort på den, haha!

lördagkväll

sitter i min säng och är grymt kissnödig om någon vill veta.
idag har jag för det mesta dömt matcher på en cup i möklinta, så nu har jag lite små ont i benen eftersom jag struntade i att tejpa/smörja benen. fick iaf 500kr i fickan, och det sitter ju inte fel!
igår efter skolan åkte mamma och jag till västerås och shoppade. slänger snart upp ett inlägg på vad! hittade ganska mycket fast inte efter det jag letade mest av (ett par speciella leggings).

update: imorrn ska jag spela med Norrbys damer mot Skiljebo. är grymt nervös men även taggad!

Kötta sönder engelskaboken?

Ja tack!
orkar snart inte läsa mer, försökt plugga in engelska + tyska texten men det fastnar inte. haha
känner att det här inlägget är lite smått oseriöst.
random: imorrn är det fredag yay
hejdå

skapligt mycket?


känner mig lite smått såhära in the moment

jag verkligen hatar att ha i stort sett alla prov samtidigt. åh, får damp. ska väl antagligen försöka plugga nu för tror inte jag kommer orka göra det imorrn efter matchen. (följer med ebba hem efter skolan).



jennie, jag och måns körde twister/the human centipede. rawr

helt underbar kväll/nattt/morgon med bästa b-rudarna och även sällskap av måns och lukas. vi körde twister, jag har aldrig och massa annat kul. SLÄCK I TAKET. åh, spola tillbaka tiden tack!


Goddagens!

Vaknade vid 9 och gick ner och åt frukost. Sen tog jag ut Pelle och de andra kaninerna i uteburarna och sen hoppade jag in i en långdusch, grymt skönt! Så nu sitter jag här lite fräsch sådära och väntar på att vi ska äta lunch. Vid halv 4 ska jag vara uppe hos Alina i Avesta men innan ska mamma jag ner på stan och köpa lite saker, typ fotbollstejp och nåt mer. Kanske slänger in ett inlägg ikväll, det beror på hur mycket ös vi har. UNTZ UNTZ


Me right now, lite sådär fräääääsch.


fredagsmys


måste bara lägga upp denna underbara♥ bild på joel som jag tog idag.

äntligen fredag, woho! orkar inte att gå i skolan varenda dag, tur att man har en klass som iaf förgyller dagen.
har iaf myskväll hemma med mamma nu ikväll. vi ska kolla på idol och kanske någon film, kommer säkert däcka vid 10 as usual.

imorrn ska jag och mamma eventuellt till borlänge och shoppa lite. sen vid 3 - 4 ska jag till alina och sen blir det ös! sover där och sen på söndag hämtar mamma mig vid 12 för att sedan åka vidare till norrbyliden då jag ska spela match. det är vad min helg kommer bestå av, haha.


fml big time




tomorrow i'm going shitless

ruuuuuuuubrik

hatar att vi ska ha idrott ute idag, i regnet, där det blåser, och är kallt. alltså fu my life

iaf, igår var jag på ansiktsbehandling på Lindas Beautycenter och det var b-e-a-utiful! fick bli skrubbad och insmord i ansiktet. sen vaxade hon mina ögonbryn också. när hon sa det tänka jag holy carp, det här kommer göra ont, men det gjorde det faktiskt inte så ont. blev jätte nöjd iaf och känner mig som en ny kvinna, haha! ska beställa nya tid där och vaxa igen men det blir nog ett tag sen. kanske passa på att vaxa benen? dunnoooooo

känner att det här inlägget blev lite knas, men wuutwut ever. ikväll är det match och innan det ska jag hem till emilia och äta underbara pannkakor <333333333 muums

HIHIHIHIHIHI BUUUUUS

Busy day!


lite halvkonstig bild, men vi bjussar

Ska alldeles strax dra iväg till Liden för att döma en flickmatch. Sen hem fort som satan och göra tyskaläxan och baka cupcakes. Ska även klämma in en dusch där imellan. Sen klockan 3 ska jag kolla när Anders spelar hockeymatch i sala. BUSY DAY

Fyfan

Det trodde jag seriöst inte om dig. Fyfan

Välkommen hem Beauty!


RSS 2.0