The air around me still feels like a cage

iväg på träning nu, orkar seriöst inte. huvudet dunkar och allt är bara blöhkodfjmpöaneefnlcnvsl.
hejdå

+++


det skriker i mina ben


GE MIG TILLBAKA SOMMAREN, HATAR REGN OCH RUSK
har så grymt ont i benen, vill bara såga av dom. får se om john blund besöker mig inatt, om inte så har ni en sur emmy imorrn!

to much 7up

sovit länge, varit på salamässan och kollat på när brolle sjöng och även voltige. fotat lite, känt mig som the most lonely girl in the world, kollat på gossip girl och druckit för mycket 7up. det är vad min lördag har bestått av!



Imorgon blir det iväg och kolla på Bronshästen och om planerna går åker vi även iväg och kollar på en ny kanin!

GRATTIS SIGGELUS!!!!


GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN SIGNE!
Förlåt för att din cupcake blir försenad, men jag lovar dig. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ;)
Hoppas du haft en awesome dag sötis, jag menar, jag måste ju ha förgyllt din dag lite med min grymma tennisbolls-kastning aight?
Love you bananis, puss! ♥

första skoldagen, CHECK


klarat av första skoldagen nu, oh yeah.

dagen började inte så bra eftersom jag missade bussen det första jag gör. sen väl i skolan fick jag ett sms av mamma där det stod att jag glömt systemkameran ute under natten hos kaninerna. haha, seriöst kill me! men det funkar och allt verkar vara i sin ordning.
sen har dagen knallat på. jag och mina kompisar har pratat allt mellan halloweenklädsel, silikontuttar, anders blivande fru och vädret. stadig blandning.

nu ska jag försöka sluta mina ögon och försöka att inte drömma om köttstycken som jag gjorde inatt!

on the road again..

..eller ja, lite grann i alla fall!

tänkte blogga lite igen, kanske inte lika mycket men nån gång när jag har lust. och den personen som kommenterade ett inlägg förut: om du inte tycker om att jag skriver "emo-inlägg" och att det inte är kul att läsa min blogg då, läs den inte? sitt inte och stör på andra som har det svårt.

Kom av mig lite där, heh. För tillfället sitter jag och spelar gitarr och spelade in lite, gjorde till och med ett videoklipp-inlägg(!). Dock märkte jag inte förns efteråt att jag har en tandkräms klick i pannan (jag har inte tänder i pannan, bara en finne). Men jag lägger inte upp den på bloggen eftersom jag inte ser så fräsh ut och pga tandkrämen!

panik

har panik, spykänsla, oro, obehag och smärta.
gråter som bara den.

blir förbannad på folk som inte fattar att den kan vara allvarligt. dom skriver typ ba haha, klant. tänk om den personen har skadats allvarligt?
tänk till lite tack!

¤

orkar snart inte mer..

.

Kommer komma upp massa depp-inlägg om det är så att jag bloggar så ni vet. Min pojkvän, eller rättare fd. pojkvän, har gjort slut och jag mår jätte dåligt. Jag äter inte, gråter ständigt, håller på spy hela tiden, försökt skära mig x antal gånger. Jag mår helt enkelt piss.

Hoppning

Var ute och hoppade med kaninerna nu på kvällskvisten. Tänkte göra en och samma film av alla småfilmer men movie maker vill inte sammarbeta med mig just nu så jag ska försöka mig på set imorrn istället!

Hoppningen gick sisådär, Tuff har jag inte några höga förväntningar eftersom han är 9 år och är tjockis. Han hoppar jag bara med på skoj, hinderna är inte alls höga. I början brukar han hoppa helt själv och tycker det är kul men på slutet brukar det vara mer intressant att äta gräs eller lukta på något.

Pelle däremot har jag lite förväntningar på eftersom han har tävlats innan. Hon som vi köpte honom av sålde honom för att han inte klarade av elit-nivå (även för att det var för mycket hanar på "gården"). Det skulle vara kul att börja tävla med honom, kanske inte direkt i några höga klasser men bara någon lägre klass för att testa på. Vi kanske gör det, kanske inte. Vi får se! ;)




Min coola kanin TUFF!


SolarN

Jag har varit lite frånvarande från bloggen ett tag, men inte längre!
Igår vaknade jag hos eddie och precis som varenda gång jag sover där så sover vi till 1 - 2. Jag blir på sånt dåligt humör pga det eftersom jag hatar att vakna efter 10/11 på förmiddan. Hur som helst, vi grejade i bilen och kollade på tecknat i stort sätt hela dagen. Vi lyckades klämma i oss 2 bullar och 3 korv m. bröd också där imellan. Klockan 19:00 stack jag iväg till Lärkan och tränade i mina nya skor, gudomligt sköna!

Duschade direkt när jag kom hem och kollade sedan på wallander. Sen gick jag in till mitt rum och satt vid datan och vips var klockan 03:30, fick ångest då eftersom det var omöjligt att somna och det hade redan börjat blivit ljust ute. Som tur var somnade jag tillslut.
Idag har jag bara chilla galet som min friend Ebba säger. Har rensat ur ett skåp i mitt rum och hittade skolfoton på mig från när jag bodde i Belgien. Skulle vara kul att veta vad alla gör och bor, vet att många har flyttat tillbaka till Sverige, bland annat Jacob Ling Vannerus från pa1. Fast han flyttade innan min familj flyttade tillbaka.

Efter jag hade rensat skåpet så lade jag mig på gräsmattan och solade i drygt 3 timmar. Cool som jag är låg jag och läste gamla "Min Häst"-tidningar. Haha, coooooooooooool chey!

Godmorgon!

Eller man kanske säger goddag vid den här tiden? Äsch, jag vaknade för en timme sen så för mig är det morgon ännu. Idag står det hoppa med kaninerna och sova hos eddie på schemat, inte så mycket mer. Drar in till stan vid 3 för jag måste kolla på nya fotbollsskor eftersom mina har blivit missfärgade, cryface. I love those shoes!!

Anyway, nu ska jag ta på mig lite kläder och sen dra ut och hoppa med kaninerna!
Min coola kanin Pelle gör armhävningar, klå de ni! ;)

Dead

Är helt slut i kroppen efter träningen, snacka om att man har världens sämsta kondition. Känns som benen ska trilla av från kroppen när som helst. Jag ska ta och hoppa in i duschen nu och sen kolla på någon film. Hörs!

Rödpotät

Har bränt upp axlarna idag när mamma och jag tog ner tråden till hagen. Eller det är inte bara axlarna, utan lite på bröstet och i nacken. Smart som jag var tog jag ett linne med tjocka axelband så nu när jag tar av mig det linnet ser det ut som jag har det kvar på mig. Så snyggt!


Ursäkta webcam bilden, men orkade inte dra fram systemen och sladdar. Men visst ser det vackert ut?

Shopping

Här det jag köpe i Stockholm. Otroligt nog så köpte jag inte bara en klänning, utan två stycken(!).
Linne från Indiska 79;-


Linne från H&M 99;-


Två BH:ar från H&M. Inte säker på priserna men tror den övre kostade 129;- eller 149;- och sen unde 99;-.

Ännu en BH från H&M. 129;- eller 149;-. Osäker på priset!

Klänning från Only. Rea-pris 100;-


Kofta från H&M. 199;-


Jeans från H&M. Ser ut som stuprör but it is slim. 399;-


Super mysig hood från H&M, love it! 249;-


Söt klänning från H&M. 99;- eller 199;-


"Tant-trosor" och string. Olika på priser, vet inte exakt!
Marinblåa mjukisbyxor från Cubus 149;-


Ballerina från Indiska. 99;-

zzz..

Ligger nog fortfarande och sover vid det här laget, vaknar nog om ca en halvtimme. Men iaf, idag ska jag och mamma åka upp till stallet och ta ner tråden från stängslet till hagen, sen ska jag eventuellt slinga håret (vi får se). Dock ville farmor inte färga mitt hår utan slingmössa och självklart har jag ingen. Någon som vet vart man kan köpa sådana separat?

Sen på kvällen så har jag träning mellan 19:00 - 20:30 och jag känner att jag kommer dö lite smått. Jag har nämligen inte mortionerat, därav sprungit, någonting i sommar så min kondis kommer vara skapligt dålig. Men jag har tänkt att jag ska gå ner i vikt, åtminstonde 5 kg. Så jag ska börja äta nyttigare och försöka röra på mig mera. Tror inte jag kommer kunna dra ner på den "goda" maten, jag har faktiskt en tröja där det står "ME ♥ FRENCH FRIES AND KETCHUP". Tjockis? Nänä!

Bloggar nog kanske ikväll efter träningen, vi får se!
miss my gals ♥

RSS 2.0