måndag.

långdag
deppdag
segdag
blädag

möte och träning ikväll, orkar inte! 
vill bara hem och ta en cykeltur och lyssna på underbara slipknot

slipknot-älskarn vare ja'!

en månad sen du somnade in
jag saknar dig älskade vän
vila i frid ♥

Nu vinner vi, aight?

champions league final ikväll mellan barcelona - manchester united
NU JÄVLAR TAR VI DOM BARCA
bäst ♥

onsdag.

hem till emilia idag och äta pannkakor, hinner säkert plugga något också. 
sen ut till liden och spela match mot barkarö. wish us luck

wooops..

måste verkligen ta tag i att börja blogga nu, gör det aldrig nu för tiden!
men snart ska jag även börja på en annan blogg (häääääääär) också, men det blir lite senare då jag får hem Taizon. eller senare och senare, det blir nog om nån vecka eller så!

Underbart!


Nu ska jag ut och njuta i det underbara vädret, kanske ut och promenera lite eller sola?
Skriver mer ikväll, hejs!

TEORSDAUG

skånska?

sitter på svenskan och skriver en novell, handlar om en tjej som har sommar häst. WOHO EMMY, BRA FANTASIIIIIIIII!!!!!!!!!!
aja, jag har iaf världens coolaste sittställning (missförstå inte det).

tyvärr får ni inte se hur jag sitter, men kan berätta att det ser ut som jag föder barn. fettttt!
lägg märke till skillnaden på min hårfärg på min header och den här bilden. kanske dags att färga, eller vad tycker ni?

osammanhängande inlägg, kan inte ens stava
klart slut

-

jag hatar födelsedagar och julafton

My birthday

Idag fyller jag hela 15 år! YAAAAAY
Jag har hunnit fått en klocka från älskling, nagellack/snoddar/hårspännen/barnskyddare/gosedjur av alina och en väska av familjen. Jag ska få mer presenter när jag kommer hem, shoho! Ni ska bara se mig när jag öppnar presenter, jag står och hoppar upp och ner och är helt hyper. Yeah, that's me..

Inte långt kvar

Helt sjukt, om 56 minuter blir jag 15 år!
Eller inte exakt då men på det dygnet. OMG JAG FÅR CYKLA UTAN CYKELHJÄLM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

The Champions

Idag vann vi mot Syrianska med 1-0. Sofia gjorde världens snyggaste mål och jag fick psykdamp/PMS som vanligt. Mitt vänstra ben gör skitont, fick en smäll mitt på skenbenet. Det gör till och med ont på andra sidan, allstå bakpå vaden.
Nu är jag 75 kr rikare eftersom jag dömde match idag. Det fick oförväntat bra att vara linjedomare, det var faktiskt kul förutom att jag fick mer ont i vänsterbenet! Men jag tyckte att Monika och hennes gäss (Emilia och jag) var duktiga och proffsiga ;)

Pelle Plutt



Min lilla kanin Pelle!

Jag tycker det är lite gulligt att båda mina kaniner har låtar med deras namn i.
Pelle - Pelle Plutt
Tuff - Mugge Bigge (Tuff, Tuff, Tuff)

JobbarN

Spelat match
Skrubbat/städat stallet
Fikat 24/7

Det är vad jag åstadkommit med idag. Nu ska jag vila mina trötta ben och fortsätta kolla på ESC!


Glömde jag säga..?

Att jag är världens lyckligaste person som får ha min bebis Taizon i sommar?
Fick reda på det i Måndags men jag vet inte om jag skrivit det i bloggen. Men nu vet ni det ialla fall!

Fina bebis, lite konstig bild men what ever

Jag kommer att blogga om honom, stallet och ridningen i en annan blogg som jag har. Dock har jag inte börjat blogga där än, men inom en snar tid så gör jag det. Den heter iallla fall stallberga.blogg.se.


Fullt upp

Nu i helgen kommer jag ha fullt upp. För i morgon förmidda ska jag nämligen spela match mot Syrianska med U-Laget, sen på eftermiddan ska jag och mamma städa stallet. Kommer bli en hel del skrubbning och målning. Sen på Söndag förmidda ska jag spela match mot Syrianska igen, fast den här gången med mitt lag. Och sen på eftermiddan ska jag vara linjedomare. Jag kommer som sagt vara skapligt mör på Söndag kväll. Herregud, hur ska jag orka?

Nu bär det ut till kaninerna och städa hos dom!


9/11

sitter på so:n och jobbar med 9/11, det är både intressant och jobbigt. För man får veta så mycket om allt och vad som hände för och efteråt. Men jag blir så ledsen när man tänker på hur många som dog, hur måga som aldrig fick träffa sin älskade, sin släkting, sin granne, sin vän.
Jag får flashbacks hela tiden från när farmor och sonia ropade in oss att USA håller på bombas, när vi satt där och kollade när första och andra planet flög in i tornen. jag kommer ihåg när mammas en kompis ringde från USA och skrek att nu kommer hela USA bli bombat.


tvillingtornen som blivit bombade.

helt sjukt vad människor kan göra.
hoppas verkligen att Usama Bin Laden är död nu
annars jävlar

död åt gubben

från och med nu hatar jag äckelgubbas i gråa bilar som får damp på en. när det finns typ 3 meter kvar av vägen måste han köra just vid mig och tuta sönder en. cp gubbe


Till dig - victoria


TITTA VAD DET VUXIT VICCAN

Och här ser du ut som Sid i Ice Age. mums

namnändring

vi tyckte inte att Alfons passade så bra på våran nya kanin så vi ska ändra namn. vi är inne på Pelle tror vi, men är inte ritkigt säkra. vi får se!

update: kul att alla meningarna börjar på "vi"

nykomling!

idag var mamma och jag och kollade på ny kanin hos mammas en jobbarkompis och vi fick med en liten kille med hem. han är en grå dvärgvädur som är 1,5 år, samma ras som Tuff. så nu har våran gamla gubbe fått en kompis. han heter Pikachu men hon som vi köpte honom av sa att vi fick döpa om honom om vi ville. och det gjorde vi! så nu heter lillkillen Alfons. först var vi inne på att han skulle heta Jum-Jum som en pojke i Mio min Mio boken, men vi valde Alfons istället. det var nog pga att han stökade ner hela buren med spån när vi släpte in han. känns som att det är kommer bli en riktig buskanin!


Alfons till vänster och Tuff till höger!

men det är inte bara kul att få en ny kanin, det skär även i hjärtat. jag saknar Casper så himlans mycket. varje gång Alfons skuttar förbi ett ställe där Casper alltid satt så får jag tårar i ögonen och en klump i halsen. det är så jobbigt att se en grå kanin med häng-öron istället för en brun med uppåt-öron. när mamma och jag var ute hos Tuff och Alfons idag för att titta till hur dom mådde sade mamma "Han är hur go som helst, men det är inte Casper". det är som hon säger, det är inte Casper, och det är det lilla som jag saknar.
men tyvärr kommer jag aldrig kunna se Casper skutta omkring i kaninburen, men jag kan se han när jag blundar. det är då jag ser han skutta. jag går till hans grav varje dag och pratar med han och byter blommor. det sista jag gör innan jag går där ifrån är att ge honom en puss (pussar på min hand och lägger handen mot graven) och säger "ses snart Casper, sov sött"

tar upp bloggandet igen

jag har ju haft bloggpaus ett tag nu och nu känns det som att jag ska ta och börja blogga igen. min kanin gick bort för 9 dagar sen och det är därför jag inte orkat/haft lust att blogga. jag har mått skit dåligt och varit deprimerad. och det är ju inte så kul att läsa en blogg där det står "hej bloggen" idag grät jag floder.."

så nu ska jag försöka återgå till bloggandet som det var förut!


 
Vila i frid Casper ♥

Du har varit världens underbaraste kanin, och det är du fortfarande. Jag hoppas du har det bra där uppe bland alla morötter och det evigt gröna gräset.
Jag är glad att jag var med dig och höll i dig när du somnade in. Du skrämde mig, men jag vet att du har det bättre nu. Tuff saknar dig redan, han försökte väcka di...g när du somnat men du ville inte. Jag tror han också är rädd.
Vi har haft dig sen du föddes. Du var bara ett litet rosa skrutt som krälade runt. Jag kommer ihåg när vi släppte in dig i utegården och du sprang och gjorde krumsprång hela tiden. Du var så glad. Vi har både haft bra och dåliga stunder. Jag minns när jag skulle sätta på dig sele och koppel för första gången. Du fastnade med kopplet i hundkojan och du sprattlade, och jag fick panik och började gråta. Men vi löste det. Jag minns även alla gånger du har busat och rymt. Vi fick springa efter dig och pappa fick locka dig med alla morötter i hela världen. Till slut kom du för du tröttnade på att springa runt när inte Tuff kom.
Tårarna rinner ner för mina kinder när jag skriver det här, men jag vet att du har det bra nu. Vi saknar dig, oerhört mycket. Du blev bara 3 år och 4 dagar.
Jag älskar dig Casper, vi ses i Nagijala ♥







Jag går till din viloplats varje dag och pratar med dig. Jag byter blommor och tänker på dig. Det är jobbigast att gå till buren och se att du inte är där. Det är jobbigt att se Tuff så ensam. Jag saknar dig vännen min. Ha det bra där uppe. Jag älskar dig ♥

RSS 2.0